AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İtü Makine Hangi Kampüs?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü, İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde yer almaktadır. İTÜ Makine Hangi Kampüs? sorusuna cevap olarak, bölüm Ayazağa Kampüsü’nde bulunmaktadır. Bu kampüs, İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alır ve öğrencilere modern ve teknolojik bir eğitim ortamı sunar. İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, öğrencilere geniş bir akademik yelpaze sunarak teorik ve pratik bilgileri bir arada sunmayı hedefler. Bölümdeki laboratuvar olanakları ve öğretim kadrosu, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, öğrencilere kariyerlerinde başarılı olmaları için gerekli donanımı sağlar.
İçindekiler

İTÜ Makine Hangi Kampüsünde?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Mühendisliği bölümü, Ayazağa Kampüsü’nde yer almaktadır. Ayazağa Kampüsü, İTÜ’nün Maslak’ta bulunan ana kampüsüdür. Bu kampüs, İTÜ’nün diğer fakültelerine ve bölümlerine ev sahipliği yapmaktadır.

İTÜ Makine Mühendisliği Hangi Fakültede?

İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, İTÜ Mühendislik Fakültesi’ne bağlı olarak faaliyet göstermektedir. İTÜ Mühendislik Fakültesi, Ayazağa Kampüsü’nde yer almaktadır ve çeşitli mühendislik disiplinlerine ev sahipliği yapmaktadır.

İTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Hakkında Bilgi

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü, öğrencilere mühendislik prensiplerini ve teknik bilgileri öğretmeyi amaçlayan bir lisans programıdır. Bu program, öğrencilere mekanik sistemlerin tasarımı, üretimi ve bakımı konularında bilgi ve beceriler kazandırmayı hedeflemektedir.
İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, endüstriyel tesisler, enerji üretimi, otomotiv, havacılık, savunma sanayi gibi çeşitli sektörlerde çalışma imkanı sunmaktadır. Öğrenciler, derslerin yanı sıra laboratuvar çalışmaları, stajlar ve proje çalışmaları aracılığıyla teorik bilgilerini pratik uygulamalara dönüştürebilmektedir.
Mezun olan öğrenciler, mühendis unvanı alarak çeşitli sektörlerde çalışma fırsatı bulabilirler. Ayrıca yüksek lisans ve doktora programlarına devam ederek akademik kariyer yapma imkanı da bulunmaktadır.

İTÜ Makine Mühendisliği Bölümüne Nasıl Giriş Yapılır?

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne giriş için öğrencilerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapmaları gerekmektedir. YKS’de sayısal puan türünde başarılı olan öğrenciler, İTÜ Makine Mühendisliği bölümünü tercih edebilirler.
Tercihler sonucunda yerleşen öğrenciler, üniversitenin belirlediği kayıt tarihlerinde kayıt işlemlerini tamamlamalıdır. Kayıt için gerekli belgeler ve prosedürler, üniversitenin resmi internet sitesinde duyurulmaktadır.

İTÜ Makine Mühendisliği Bölümü İletişim Bilgileri

İTÜ Makine Mühendisliği bölümü ile iletişime geçmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Adres: İTÜ Ayazağa Kampüsü, Maslak, Sarıyer/İstanbul
Telefon: 0212 285 3000
E-posta: makine@itu.edu.tr
Web sitesi:

İtü Makine Hangi Kampüs?

İTÜ Makine Hangi Kampüs?
İTÜ Makine Mühendisliği bölümü Taşkışla Kampüsü’nde yer almaktadır.
İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsü’nde eğitim vermektedir.
İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, İTÜ Taşkışla Kampüsü’nde yer almaktadır.
İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü, Taşkışla Kampüsü’nde bulunur.
İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, İstanbul’daki Taşkışla Kampüsü’nde eğitim vermektedir.

İTÜ Makine Hangi Kampüs? İTÜ Makine Mühendisliği bölümü Taşkışla Kampüsü’nde yer almaktadır.
İTÜ Makine Hangi Kampüs? İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsü’nde eğitim vermektedir.
İTÜ Makine Hangi Kampüs? İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, İTÜ Taşkışla Kampüsü’nde yer almaktadır.
İTÜ Makine Hangi Kampüs? İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü, Taşkışla Kampüsü’nde bulunur.
İTÜ Makine Hangi Kampüs? İTÜ Makine Mühendisliği bölümü, İstanbul’daki Taşkışla Kampüsü’nde eğitim vermektedir.

Geri