Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

ITU isletme ucreti ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

İTÜ işletme ücreti ne kadar?​

İTÜ’deki akademik yıl başına ödenecek olan öğrenim ücreti 1. ve 2. yıllar, yıl başına 12.000 TL, 3. yıl güz dönemi için 6.000 TL’dir.
UOLP SUNY New paltz nerede?
Kayıtlı öğrenciler belirtilen yıllarda Türkiye’deki eğitimlerini İTÜ Maçka Kampüsü’nde, Amerika’daki eğitimlerini ise SUNY New Paltz’da alacaklardır.
İTÜ SUNY ne demek?
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile New York Eyalet Üniversitesi’ne (SUNY) bağlı New Paltz’ın birlikte yürüttüğü bir çift diploma programıdır. Bu program 2003 yılından beri öğrenci almaktadır.

Odtü SUNY ne demek?​

New York Eyalet Üniversitesi Sistemi (State University of New York, SUNY) New York eyaletindeki toplam 64 yerleşkesiyle dünyanın en büyük eyalet üniversite sistemidir. 7.000’den fazla yükseköğretim programında kayıtlı 460.000’in üzerinde tam ve yarı zamanlı öğrencisi bulunmaktadır.
ITÜ SUNY kaç TL?
İTÜ’deki akademik yıl başına ödenecek olan öğrenim ücreti 15.000 TL’dir. İngilizce Hazırlık Okuluna devam edecek öğrenciler için 2021-2022 eğitim-öğretim yılı öğrenim ücreti bir akademik yıl için 7.700 TL olacaktır.
İTÜ UOLP hangi bölümler var?
PROGRAMLAR

İTÜ bilgisayar mühendisliği kaç TL?​

İTÜ’deki akademik yıl başına ödenecek olan öğrenim ücreti 12.000 TL’dir.
SUNY çift diploma hangi üniversiteler?
SUNY üniversiteleri şu anda İstanbul Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi ile çift diploma programlarını yürütmektedir.
Istanbul teknik üniversitesi özel mi?
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), (İngilizce: İstanbul Technical University), kökleri 1773 yılına dayanan İstanbul’da yer alan bir devlet üniversitesi.

İTÜ UOLP kaç para?​

Geri