AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ITU Dekani kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ITÜ Dekanı kimdir?​

Dr. İsmail KOYUNCU, 1974 yılında babasının vazifesi dolayısıyla bulunduğu Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Ziyaret köyünde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini memleketi Antalya’da tamamladı.

ITÜ Genel Sekreteri Kim Oldu?​

İTÜ Genel Sekreterliği görevine İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Ali Deniz, kendisinin atanmış olduğunu şahsi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Istanbul Teknik özel mi?​

Istanbul Teknik özel mi?
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), (İngilizce: İstanbul Technical University), kökleri 1773 yılına dayanan İstanbul’da yer alan bir devlet üniversitesi.

Marmara Üniversitesi rektörü kim?​

Rektör Prof. Mustafa Kurt, 1964 yılında Bafra/Samsun’ da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa’ da tamamladı. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Marmara Üniversitesinden aldı. 1992 yılında Dünya Bankası bursu ile öğretim elemanı yetiştirme programı kapsamında İngiltere’de bulundu.

Prof Dr Hacı Ali Mantar nereli?​

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini memleketi Antalya’da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünde 1990 yılında başladığı lisans eğitimini, 1995 yılında bölüm ikincisi olarak bitirdi. Aynı bölümde, 1997 yılında yüksek lisans ve 2002 yılında doktora eğitimini tamamladı.

Bestami Özkaya Kimdir?​

Bestami Özkaya Kimdir?
Bestami ÖZKAYA, 1998-2000 yılları arasında İSKİ Atıksu Arıtma ve Ruhsat Denetim Daire Başkanlığı bünyesinde Çevre Mühendisi olarak görev yaptı. Akademik çalışmalarına 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak başladı.

ITÜ Genel Sekreteri Ali Deniz Kimdir?​

Prof. Dr. Ali DENİZ, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümünde 1988 yılında lisans, 1991 yılında yüksek lisans ve 1997 yılında da doktora eğitimini tamamlamıştır.

Türker Vardar Kimdir?​

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde Zabıta Daire Başkanı Yusuf Türkhan ve Çevre Daire Başkanı Türker Vardar İSKİ’ye Genel Müdür olarak atanan Fatih Turan’ın talebi üzerine İSKİ’ye atanmışlardı. Türkhan ve Vardar 3 yıl görev yaptıkları İSKİ’deki görevlerinden geçtiğimiz hafta alındıkları öğrenildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi paralı mı?​

İstanbul Teknik Üniversitesi paralı mı?
İTÜ’deki akademik yıl başına ödenecek olan öğrenim ücreti 1. ve 2. yıllar, yıl başına 12.000 TL, 3. yıl güz dönemi için 6.000 TL’dir.

Prof Dr Tamer Yılmaz kimdir?​

Profesör, Rektör, Akademisyen 1970 yılında İstanbul ‘da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı Mühendisliği Bölümü mezunu. Yüksek lisans öğrenimini aynı üniversitede, Doktorasını 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinde tamamladı.

Ahmet Yüksel Karahan Kimdir?​

Şanlıurfalı hemşehrimiz Ahmet Yüksel Karahan, Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine getirildi. Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Karahan, genel sekreterlik görevine atandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), İstanbul'da bulunan köklü bir devlet üniversitesidir. 1773 yılına dayanan kökenleriyle ülkemizin en eski teknik üniversitelerinden biridir. İTÜ, mühendislik, mimarlık, fen bilimleri, sosyal bilimler gibi birçok alanda eğitim veren ve araştırmalar yapan önemli bir eğitim kurumudur.

ITÜ'nün dekanı Dr. İsmail Koyuncu, 1974 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde doğmuş ve eğitim hayatına Antalya'da başlamıştır. Genel Sekreterlik görevine ise ITÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Ali Deniz atanmıştır.

Marmara Üniversitesi Rektörü ise Prof. Mustafa Kurt'tur. Bafra/Samsun doğumlu olan Prof. Kurt, eğitimine Bursa'da başlamış ve Marmara Üniversitesi'nde lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini almıştır.

Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Antalya doğumlu olup İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği Bölümü'nde lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlamıştır. Bestami Özkaya ise akademik ve mesleki geçmişiyle dikkat çeken isimlerden biridir.

Yukarıda verdiğiniz bilgiler doğrultusunda, ITÜ'nün ve diğer üniversitelerin akademik kadroları ve yöneticileri hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır. Eğitim ve akademik kariyerlerine önem veren bu isimlerin üniversitelerdeki görevleri ve katkıları büyük bir önem taşımaktadır.

Geri