ITU DD gecer mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

ITÜ DD geçer mi?​

Başarı notu harflerinin anlamları şunlardır: a) Bir dersten (AA), (BA), (BB), (CB) ve (CC) notlarından birisini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır. b) Bir dersten (DC) ve (DD) notlarından birisini alan öğrenci, o dersi şartlı başarmış kabul edilir. c) Bir dersten (FF) notunu alan öğrenci o dersten başarısız sayılır.
ITÜ de geçme notu kaç?
Gözetim listesi nedir ITÜ?
itü adlı eğitim öğretim kurumunda ortalaması 2 nin altında olan öğrencilerin girebileceği ve bu öğrencilerin sadece 15 kredi almalarına izin veren listenin adı.3 kes üstüste gözetim listesine girip başarısız olan öğrencilerin okul ile olan ilişkisi kesilmektedir.

ITÜ 3 sınıf için kaç kredi?​

Öğretim planından en az 35 kredilik dersi tamamlayanlar ikinci sınıf, en az 75 krediyi tamamlayanlar üçüncü sınıf ve en az 110 krediyi tamamlayanlar dördüncü sınıf öğrencisi olarak tanımlanırlar.
Istanbul teknik üniversitesi çan eğrisi var mı?
Ders Geçme Notları Harf notu belirlenirken çan eğrisi oluşturulacaktır. Harf notunun belirlenmesinde üniversitemiz yönetmelikleriyle belirlenen aşağıdaki ölçek kullanılacaktır.
ITÜ T ne demek?
International Telecommunications Union Telecommunication Standardization Sector (yani Uluslararası Telekomünikasyon Birliği Telekomünikasyon Standartlaştırma Birimi, veya ITU-T), ITU’nun belirlenen standartları koordine etmekle sorumlu birimidir. Birçok ITU belgesinin adı ITU-T kod adı ile başlar.
AKTS Kredisi Nedir? AKTS kredisi, ders ünitelerini tamamlamak için gerekli öğrenci iş yükünü gösteren (1 ile 60 arasında) sayısal değerdir. Bu değer, bir kurumdaki yıllık akademik çalışma içerisinde her bir dersin gerektirdiği iş yükünü gösterir.

Geri