AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Isyeri acmak istiyorum ne acayim?

Editör

Yeni Üye

Işyeri açmak istiyorum ne açayım?​

- 1- Tobacco Shop Açmak. Tobacco Shop Nasıl Açılır.
- 2- Tekel Bayi Açmak. Tekel Bayi Açmak.
- 3- Market Açmak. Market Açmak.
- 5 – Tuhafiye Açmak. Tuhafiye Dükkanı Açmak.
- 8- Tavuk Dönerci Açmak. Tavuk Dönerci Dükkanı Açmak.
- 9- Dürümcü Açmak. Dürümcü Dükkanı Açmak.
- 11- Kırtasiye Dükkanı Açmak.
- 12- Çiçekçi Dükkanı Açmak.

Işyeri açmak için ne yapmak gerekir?​

Işyeri açmak için ne yapmak gerekir?
Açılacak olan işletme umuma açık bir müessese ise gerekli olan belgeler:
- Vergi levhasının 2 adet fotokopisi.
- Tapu ve kira kontratı fotokopileri.
- Bina imar durumu.
- T.C.
- Yangın söndürme tüpü dolum faturası
- Portör muayene kartı
- Bağlı bulunan esnaf odasına ait kayıt belgesi.

Hangi işyeri para kazandırır?​

Hangi işyeri para kazandırır?
En çok para kazandıran iş fikirlerini sizin için sıraladık.
- 1- Sosyal Medya. Sosyal medya sektörü sandığınızdan daha geniş bir sektördür.
- 2- Yedek Parça ve Telefon Tamirciliği.
- 3- Organik Ürün Satıcılığı
- 4- Otomat İşletmesi.
- 5- Hediyelik Eşya.
- 6- Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği.
- 7- Diyetisyenlik.
- 8- Evcil Hayvan Bakıcılığı

Basit usulde işyeri nasıl açılır?​

Basit Usul İş Yeri Açma Belgeleri Vergi dairesine bildirim yapabileceğiniz bir diğer tür’de basit usul ile açılan iş yeri türüdür. Basit usul esnaf olmanın en büyük şartı işinizin bizzat kendiniz tarafından durmanızdır. Diğer bir şartı ise yıllık olarak işletmede dönen ciro miktarıdır.

Iş yeri açma ruhsatı ne kadar?​

Iş yeri açma ruhsatı ne kadar?
2020 Yılı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Sıhhi ve Gayri Sıhhi Müesseseler Ücret Tarifesi
RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ
Sıhhi müesseseler Ücret Tarifesi | 2019 YILI İÇİN UYGULANAN (TL)
Her İşyeri için İşyeri Açma İzin Harcı Beher m² si en az 0.10 , en çok 1.00 | 1.70 TL
Muayene Ruhsat ve Rapor Harcı | 72.00 TL

Tobacco Shop ne kadar kazanıyor?​

Tobacco Shop ne kadar kazanıyor?
Tütüncü dükkanı açmak sizlere düşük sermaye ile karlı bir sektöre giriş fırsatı sunmaktadır. Tütüncü dükkanında yer alan ürünlerin bir çoğu % 50 ile % 300 arasında kar marjına sahiptir.

Iş kurmak istiyorum ne is yapabilirim?​

İş Kurmak İstiyorum, Ne İş Yapabilirim Diyenler için 15 Farklı…
- 1 Vegan Restoran Açmak.
- 2 Doğum Fotoğrafçılığı Yapmak.
- 3 Yatırım Yapmak.
- 4 Yeşil Temizlik Hizmeti Vermek.
- 5 Evcil Hayvan Sektörüne Yönelmek.
- 6 Abiye Giyim Mağazası Açmak.
- 7 Güzellik Salonu Açmak.
- 8 Solucan Gübresi Üretim Tesisi Açmak.

Iş ortamı nasıl olmalı?​

Iş ortamı nasıl olmalı?
İdeal bir çalışma ortamı için olmazsa olmaz standartların başında ışıklandırma gelmektedir. Maksimum faydanın elde edilmek istendiği bir çalışma ortamı, yeterince aydınlatılmış olmalıdır. Öte yandan, aydınlatma güneş ışığı gibi doğal bir kaynak ile yapılırsa bu durum çalışanın verimliliğini olumlu yönde etkileyecektir.

Tobacco Shop açmak karlı mı?​

Tobacco Shop açmak karlı mı?
Tütün ürünlerinin kar marjı ortalama %50 ile %300 aralığında değişmektedir. Yasal prosedürler açısından sıkıntılı olan bu işi yapanların sayısı az olduğundan elde edilen gelir yüksektir.

Hangi meslekler kendi işini kurabilir?​

Kendi İşimin Patronu Olmak İstiyorum Diyenler için 20 Karlı İş…
- 1 Yeşil Temizlik Şirketi Açmak.
- 2 VİOP’ta İşlem Yapmak.
- 3 Butik Pastacılık Yapmak.
- 4 Evden Eve Taşımacılık Yapmak.
- 5 Meyve Suyu Barı Açmak.
- 6 Doldurma Parfüm Dükkanı Açmak.
- 7 AVM’lerde Stand Açmak.
- 8 Düğün-Doğum Fotoğrafçılığı Yapmak.

Sağlıklı bir çalışma ortamı nasıl olmalıdır?​

Sağlıklı bir çalışma ortamı nasıl olmalıdır?
Ortlama sıcaklığın 21-24 derece arasında olması ideal kabul ediliyor. Bu sıcakların dışındaki sıcaklıklarda çalışanların verimi %10 oranında düşmektedir. Gün ışığının yeteri kadar girdiği ofisler daha verimli bir ofis çalışma ortamı sunmaktadır. Gün ışığı akşam uyku kalitesini etkilemektedir.

Merhaba,

İşyeri açmak isteyenler için faydalı bilgiler veren başlıklara bakarak size detaylı yanıtlar sunabilirim. İşte verdiğiniz başlıklara dair detaylı bilgiler:

1. **Tobacco Shop Açmak ve Nasıl Açılır:**
- Tobacco Shop, tütün ürünleri ve tütünle ilgili malzemelerin satıldığı bir işletme türüdür.
- Tobacco Shop açmak için öncelikle işletmenizi kurmanız gerekmektedir. Bir iş planı yaparak maliyetleri, tedarikçileri ve kar marjını değerlendirmeniz önemlidir.
- Vergi levhası, kira kontratı, bina imar durumu gibi belgeleri temin ederek gerekli prosedürleri yerine getirmeniz gerekmektedir.
- Tobacco Shop açmak, düşük sermaye ile karlı bir sektöre giriş fırsatı sunabilir. %50 ile %300 arasında değişen kar marjları söz konusu olabilir.

2. **Tobacco Shop kazançları hakkında:**
- Tütüncü dükkanı açmanın karlı bir sektör olabileceğini belirtmek mümkündür. Ürünlerin kar marjı genellikle %50 ile %300 arasında değişiklik gösterebilir.

3. **İş Yeri Açma Ruhsatı ve Ücretleri:**
- İş yeri açma ruhsatı almak için belirli bir ücret ödemeniz gerekebilir. 2020 yılı için Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Sıhhi müesseseler Ücret Tarifesi'ne göre belirlenen ücretleri incelemeniz önemlidir.

4. **İş Kurmak İsteyenlere Öneriler:**
- İş kurmak isteyenler için çeşitli sektörlerde faaliyet gösterebilecekleri öneriler mevcuttur. Örneğin vegan restoranı açmak, doğum fotoğrafçılığı yapmak gibi farklı sektörlerde iş yapabilirler.

5. **Çalışma Ortamının Özellikleri ve Önemi:**
- İdeal bir çalışma ortamı için ışıklandırma, sıcaklık ve gün ışığı gibi unsurların önemli olduğunu belirtmek mümkündür. Çalışanların verimliliğini artırmak için uygun bir çalışma ortamı sağlanmalıdır.

6. **Sağlıklı Çalışma Ortamı İçin Tavsiyeler:**
- Sağlıklı bir çalışma ortamında ortalama sıcaklığın 21-24 derece arasında olması, yeterli aydınlatmanın sağlanması ve gün ışığının içeri girmesi önemlidir. Bu unsurlar çalışanların verimliliğini artırabilir.

Eğer daha fazla bilgi veya detay isterseniz, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. İşyeri açma sürecinde başarılar dilerim!

Geri