AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Isyan sarkisi hangi film?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Isyan şarkısı hangi film?​

‘İncir Reçeli’ filmi sizin için dönüm noktası mı oldu? – Filmin senaristi ve yönetmeni Aytaç Ağırlar bir şarkımı filme koymayı teklif etti. Bu benim için önemliydi çünkü albümümün çıkış şarkılarından birini başka bir projede kullanacaktım. ‘İsyan’ı söyledim filmde.

Isyan şarkısı ne zaman çıktı?​

11 Şubat 2011’de gösterime giren İncir Reçeli filminde rol aldıktan sonra büyük üne kavuştu. İsyan şarkısı ise uzun bir süre dillerden düşmedi. İlk albümü “Seni Beklerken”, Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle 21 Kasım 2011’de yayınlandı.

Aytaç Ağırlar İncir Reçeli gerçek mi?​

Aytaç Ağırlar İncir Reçeli gerçek mi?
Ama filmdeki ilişkinin yüzde 90’ı yaşanmış, gerçek bir hikayedir. Film bittiğinde sizin hikayenizi izlemişim gibi hissettim. Kendi hayatınızdan kesitler var mı filmde? Kendi hayatımı anlatmadım ama filmde yaşanan ilişkide benim hayatıma dair çok yaşanmışlık var.

İncir Reçeli şarkısını kim söylüyor?​

İncir Reçeli şarkısını kim söylüyor?
Halil Sezai Paracıkoğlu – Duman (İncir Reçeli, Soundtrack)

Isyan şarkısını en iyi kim söylüyor?​

Ahmet PARLAK – İSYAN – Orjinal Versiyon.

Isyan şarkısının sözleri kime ait?​

Halil SezaiParacıkoğlu’nun En Çok Bilinen Şarkıları , Paramparça, İsyan, Ağlamışız, Sen ve Ben, Olsun, Hayalimin Ortasında, Sonbahar, Seni Beklemek, Esme, Sevda Tanrıçası, Yanıma Gel, Aşk Yasak Ağlıyor, Fırtına, Bir Rüzgar Esti, Üşürken, İsyan ve İncir Reçeli’nde Söylediği Duman şarkısıdır.

Halil sezai isyan hangi yıl çıktı?​

Halil sezai isyan hangi yıl çıktı?
‘EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇI’ ÖDÜLÜNÜ ALDI İsyan şarkısı ile ünlenen şarkıcı, 2011 yılında Seni Beklerken isimli ilk albümü piyasaya çıkmıştır.

Incir reçeli filmi kaç dakika?​

Incir reçeli filmi kaç dakika?
Dram, Romantik | 94 dk.

Incir reçeli kaç dakikada olur?​

Toz şeker ile bekleyen ve suyunu salan incirlere 2 su bardağı suyu azar azar ekledikten sonra kısık ateşte, incirlerin dağılmaması için fazla karıştırmadan pişirin. Kaynayan reçelin kıvamını aralarda kontrol ederek yaklaşık 45 dakika kadar pişirin.

İncirler olana kadar ilk kim söyledi?​

2014 yılında X Factor Türkiye yarışmasına arkadaşları İskender Külekçi’nin sözlerini yazdığı, bestesini Orçun Karamuk’un yaptığı “İncir” adlı şarkıyla katıldı. 2015 yılında Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile bu şarkıyı tekrar düzenledi ve Kral Pop ve TTNet Müzik listelerinde birinci sıraya yükseldi.

İncirler olana kadar şarkısını kim söyledi?​

İncirler olana kadar şarkısını kim söyledi?
İlyas Yalçıntaşİncir / Sanatçı

Halil Sezai kimdir nerelidir?​

Halil Sezai kimdir nerelidir?
EskişehirHalil Sezai / Doğum yeri

İsyan sözleri kime ait?​

Ali Sezai kimdir?​

Halil Sezai Paracıkoğlu ya da bilinen adıyla Halil Sezai (16 Ağustos 1979, Eskişehir), Türk oyuncu, şarkıcı….
Halil Sezai
Doğum | 16 Ağustos 1979 Eskişehir
Tarzlar | Caz, Soft rock
Meslekler | Sinema oyuncusu, tiyatro oyuncusu, şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı
Çalgılar | Vokal, Gitar

Isyan şarkısını kim söylüyor?​

Isyan şarkısını kim söylüyor?

İsyan şarkısını seslendiren sanatçı, Ahmet Parlak. Şarkı, Ahmet Parlak'ın seslendirdiği orijinal versiyonuyla dinleyicilerle buluşmuştur. Ahmet Parlak'ın yorumuyla İsyan şarkısı büyük beğeni toplamış ve dinleyiciler tarafından sevilmiştir.

Geri