Isvec vatandasi olmak icin ne kadar para lazim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Isveç vatandaşı olmak için ne kadar para lazım?​

İsveç’te en az 300 bin Euro değerinde gayrimenkul yatırımı yapan kişilere konsolosluk tarafından 5 yıl geçerli oturum izni vizesi verilmektedir. İsveç oturum izni için gerekli evraklar yanında kişinin sahip olduğu gayrimenkulün tapusu ve bu evrakların İsveççe tercümesini de evraklar arasına eklemesi gerekiyor.
Isveç vatandaşlık kaç yılda alınır?
İsveç vatandaşı olmak için temel kural İsveç’te yasal olarak 5 yıl boyunca ikamet etmektir.

Isveç Vatandaşlığı kaç yıl?​

İsveç’te 5 yıl yaşamak ve ikamet etmek şartıyla oturum izni varsa İsveç vatandaşlığına başvuru yapılabilmektedir. 1 Nisan 2015 yılından itibaren İsveç vatandaşlığına başvuru yapmak ikamet ya da ikametgah hakkı daimi ikamet iznine denk gelmektedir. İsveç’te 5 yıl yaşamış olmak şartı aranmaktadır.
Nelerdir İsveç’te iş İmkanları nelerdir?
Türkler için İsveç’te İş İmkanları Nelerdir? İsveç inovasyon ve teknoloji öncüsü, küresel çapta tanınmış pek çok uluslararası şirkete sahip; Skype, Ericson, İkea, H&M, Volvo, Electrolux, Tetra Pak sadece bir kaçı.

Isveççe ve ingilizce öğrenmek gerekir mi?​

Kısacası İsveççe ve ingilizceyi hallettikten sonra hemen herşey paraya bakar. Ama değer mi bilmiyorum, İngiltere´de daha iyi fırsatlar olduğunu duymuştum.”. Genelde birçok lisans programı isveççe eğitim vermekte ve isveççe eğitim alabilmek içinde TISUS isimli isveççe sınavını geçmeniz gereklidir.
Peki, İsveç’e yerleşmek isteyenlerin yapacağı tek şey?
İş yoluya İsveç’e yerleşmek isteyenlerin yapacağı tek şey internetten, kariyer sitelerinden yada İsveç iş bulma kurumundan (Arbetsförmedlingen) iş ilanlarına bakıp, başvurularını yapıp, bir iş bulmak. Ama unutmayın ki yurtdışından eleman alan birçok şirket genelde burada bulamadıkları elemanları yada özellikleri aramaktalar.

İsveççe’nin resmi dillerinden biridir.?​

Nüfusun büyük bölümünün konuştuğu İsveççe resmi dildir. İsveç OECD verilerine göre inovasyon, dijital teknoloji, bilgi ve iletişim teknolojisi kullanımı ve geliştirilmesinde, ayrıca bu alanlarda ürün ve hizmet tasarımı ve pazarlamasında başat ülkelerden biridir.

Geri