AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Isuzu motor nerenin mali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Isuzu motor nerenin malı?​

Isuzu Motors Ltd. Japonya’nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir.

Anadolu Isuzu Türk mü?​

Anadolu Isuzu Türk mü?
Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Anadolu Grubu, Japon Isuzu motors ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir….Anadolu Isuzu.
Tip | Anonim şirket
Genel merkezi | Ümraniye, İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler | Yusuf Tuğrul Arıkan (Genel Müdür) Tuncay Özilhan (Yönetim Kurulu Başkanı)

Isuzu nun sahibi kim?​

Anadolu Grubu, Isuzu Motors Limited ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir.

Isuzu D-Max hangi ülkede üretiliyor?​

Isuzu D-Max hangi ülkede üretiliyor?
Dünyanın en yeni ve başarılı pick-up modellerinden biri olan Isuzu D-Max, artık Türkiye’de de üretiliyor. Türkiye, dünyanın en çok talep gören pick-up’larının başında gelen Isuzu D-Max’in üretildiği dünyada yedinci, Avrupa’da ise ilk ülke oldu.
Isuzu ne zaman kuruldu?​
1916, Tokyo, JaponyaIsuzu / Kuruluş

Isuzu kamyonet nerede üretiliyor?​

Isuzu kamyonet nerede üretiliyor?
Kamyon, kamyonet, midibüs, otobüs ve pick-up segmentlerinde araç üretimi gerçekleştiren Anadolu Isuzu ihraç pazarlarında da iddialı bir konuma sahiptir. Ticari araçların üretiminin yanı sıra pazarlamasını da gerçekleştiren Şirket’in üretim yerleşkesi Çayırova Şekerpınar’dadır.

Isuzu Genel müdür?​

Anadolu Grubu’na katılmadan önce Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde üst düzey pozisyonlarda görev yapan Tuğrul Arıkan, 18 Mart tarihi itibariyle Anadolu Isuzu Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı. 1963 yılında Almanya’da doğan Tuğrul Arıkan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

Tuğrul Arıkan Kimdir?​

Tuğrul Arıkan Kimdir?
Arıkan, ÇBS Printaş da Genel Müdür ve Türk Ytong da Genel Müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2002 yılında Sabancı Holding ve International Paper ortak yatırımı olan Olmuksa A.Ş’de Finansman Direktörü olarak göreve başlamış, 2007 yılında Olmuksa Genel Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

Osman Turgut Yazıcı Kimdir?​

Kurucusu Osman Turgut Yazıcı ileri teknoloji âşığı, vizyon sahibi bir sanayici. Tekne, klasik otomobil ve deniz eskisi koleksiyonculuğu da özgür ruhlu işadamının özgün yönünü yansıtıyor. Yazıcı, Türkiye’de dünyaya parmak ısırtacak bir “hibrit merkezi” kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

D Max nerede üretiliyor?​

D Max nerede üretiliyor?
Nisan sonu itibarıyla Türkiye’deki Anadolu Isuzu fabrikasının üretim hattından indirilen 6.655’inci araçla birlikte Türkiye’deki ilk, tek ve en fazla üretilen pick-up olan Isuzu D-Max’in tüm versiyonları yeni nesil 1,9 litrelik düşük yakıt tüketimli, vergi avantajlı ve güçlü motoruyla birlikte satışta.
Isuzu D Max yerli mi?​
D-Max, Türkiye’de seri olarak üretilecek ilk ve tek 1 ton taşıma kapasiteli pick up. Yerli üretim sayesinde Anadolu Isuzu, pazardan gelen talepler doğrultusunda esnek üretim kabiliyetine sahip olacak.

Isuzu D-Max yerli mi?​

Isuzu D-Max yerli mi?

Isuzu Türkiye fabrikası nerede?​

Ticari araçların üretiminin yanı sıra pazarlamasını da gerçekleştiren Şirket’in üretim yerleşkesi Çayırova Şekerpınar’dadır. Anadolu Isuzu’nun 300 bin m2 arazi üzerine kurulu üretim tesislerinin yıllık toplam üretim kapasitesi tek vardiyada 19 bin adet araçtır.

Hakan Kefoğlu kimdir?​

Hakan Kefoğlu kimdir?
Hakan Kefoğlu kimdir 2020 yılında ABD ve Fransa’da INSEAD Üniversitesi’nin Yönetici Eğitim Programına katılan ve 2015’ten itibaren Anadolu Isuzu İhracat Direktörü olarak görev yapan Kefoğlu, Ocak 2022 itibariyle Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü olarak atandı.

Tuğrul Arıkan nereli?​

1963 yılında Almanya’da doğan Y. Tuğrul Arıkan, Sankt Georg Avusturya Lisesi’nin ardından, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İş hayatına 1986 yılında Pfizer İlaç’da başlayan Sn.

Isuzu Motors Ltd., Japonya'nın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerinden biridir. Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ise Anadolu Grubu, Japon Isuzu Motors ve Itochu'nun ortaklığında halka açık bir şirkettir. Türkiye'nin Ümraniye, İstanbul merkezli olan bu şirket, kamyonet, kamyon, midibüs, otobüs ve pick-up gibi araç segmentlerinde üretim yapmaktadır. Genel Müdürleri ise Yusuf Tuğrul Arıkan'dır ve Yönetim Kurulu Başkanı ise Tuncay Özilhan'dır. Anadolu Grubu, Isuzu Motors Limited ve Itochu, Anadolu Isuzu'nun sahipleri arasındadır.

Isuzu D-Max, Türkiye'de üretilen başarılı bir pick-up modelidir. Türkiye, dünyanın en çok talep gören pick-up'larından biri olan Isuzu D-Max'in üretildiği yedinci ülke olmuştur. Anadolu Isuzu'nun üretim tesisi Çayırova Şekerpınar'dadır ve hem ticari araçların üretimini hem de pazarlamasını yapmaktadır.

Isuzu, 1916 yılında Tokyo, Japonya'da kurulmuştur. Isuzu D-Max ise Türkiye'de üretilen ilk ve en fazla üretilen pick-up modelidir. Yerli üretim sayesinde Anadolu Isuzu, pazardan gelen taleplere hızlı bir şekilde cevap verebilmektedir.

Anadolu Isuzu'nun Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Türkiye'de önemli şirketlerde görev almış bir isimdir. 1963 yılında Almanya'da doğan Arıkan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Hakan Kefoğlu ise Anadolu Isuzu'nun İhracat Direktörü olarak görev yapmış ve daha sonra Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü olarak atanmıştır.

Tuğrul Arıkan, Almanya'da doğmuş olup Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. İş hayatına 1986 yılında Pfizer İlaç'ta başlamış olan Arıkan, şu an Anadolu Isuzu'nun Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Videoyu izlemenizi tavsiye ederim, bu sayede Isuzu hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Geri