Isuzu hangi ülkenin malı?
Isuzu Motors Ltd. Japonya’nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir. Dünya çapında 130’dan fazla ülkeye satılan Isuzu ürünleri, 23 ülkede, en az bir ürün kategorisinde pazar lideridir.Isuzu ne kadar yakar?
Araç Euro 5 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 69 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 8.9 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 6.5 lt/100km ve ortalama olarak da 7.4 lt/100km yakıt tüketiyor.Isuzu kaç ton taşır?
Üçüncü dingiliyle yüke, 190 PS güç ve 510 Nm torkuyla yollara meydan okuyan NPR 3D, 12.500 kg’lik azami yüklü ağırlığı, dar alanlara rahatlıkla girmeyi sağlayan kupası ve araç boyutlarıyla kullanıcısına benzersiz bir esneklik sağlıyor.
Anadolu Isuzu sahibi kim?
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan aynı zamanda Anadolu Vakfı ve çeşitli Anadolu Grubu şirketlerinin de Yönetim Kurulu Başkanıdır.Isuzu nerede üretiliyor?
Kamyon, kamyonet, midibüs, otobüs ve pick-up segmentlerinde araç üretimi gerçekleştiren Anadolu Isuzu ihraç pazarlarında da iddialı bir konuma sahiptir. Ticari araçların üretiminin yanı sıra pazarlamasını da gerçekleştiren Şirket’in üretim yerleşkesi Çayırova Şekerpınar’dadır.Tuğrul Arıkan Kimdir?
1963 yılında Almanya’da doğan Tuğrul Arıkan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1986- 1991 tarihleri arasında Pfizer İlaçları AŞ. ‘ de Muhasebe Yöneticisi olan Arıkan, 1991-1994 tarihleri arasında EGO Elektrik Aletler Sanayi AŞ. ‘ de Mali ve İdari İşler Müdürlüğü yaptı.
D-Max, Türkiye’de seri olarak üretilecek ilk ve tek 1 ton taşıma kapasiteli pick up. Yerli üretim sayesinde Anadolu Isuzu, pazardan gelen talepler doğrultusunda esnek üretim kabiliyetine sahip olacak.
Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Anadolu Grubu, Japon Isuzu motors ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir….Anadolu Isuzu.
Isuzu D-Max 100 km ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 76 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 9.3 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.9 lt. Karma Tüketim (100 km) 7.8 lt.