İstiridye Mantarlı Tavuk

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
İstiridye Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
1 paket istiridye mantarı
1 adet tavuk göğsü
20 adet arpacık soğanı
Sıvı yağ
Tuz
Pul biber
Kekik
Karabiber

İstiridye Mantarlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelik arpacık soğanlarımızı sıvı yağımız da kavuruyoruz rengi dönene kadar.
Sonra jülyen doğradığımız tavuk göğsümüzü ekliyoruz suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
Ardından jülyen doğradığımız istiridye mantarlarını da ekleyip, kavurmaya devam ediyoruz.
Ben baharatları kendi zevkimize nazaran ekledim siz de gönlünüzce baharat kullanabilirsiniz hem kolay hem de bu lezzetli tanımı kesinlikle tatmalısınız.
Ben yanına domatesli makarna yaptım siz de istediğinizi yanına ekleyebilir ya da eklemeden de yiyebilirsiniz şimdiden deneyeceklere afiyet olsun
İstiridye Mantarlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst