İstiridye Mantarlı Et Sote

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
İstiridye Mantarlı Et Sote Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo istiridye mantarı
250 gram kuşbaşı
1 adet soğan
1 adet kapya biber
1 adet california biber
1 adet yeşil biber
Tuz
2 yemek kaşığı sıvı yağ

İstiridye Mantarlı Et Sote Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce etler ve sıvı yağ tavaya alınır, suyunu salıp tekrar çekene kadar etler pişirilir. Eğer yumuşamadıysa üzerine sıcak su ilave edilir.
Suyu çekinceye kadar tekrar pişmeye bırakılır.
Etler yumuşadıktan sonra doğranmış mantarlar ilave edilir.
Mantarlar da suyunu salıp çekinceye kadar pişmeye bırakılır.
Ardından iri iri doğranmış biberler ve soğan da tavaya alınır, pişmeye bırakılır.
Son olarak tuz da ilave edilir ve yemeğin altı kapatılır.
İstiridye Mantarlı Et Sote Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst