Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İstiridye Mantarı Sote

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
İstiridye Mantarı Sote Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo istiridye mantarı
1 büyük soğan
2 büyük kırmızı biber
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı toz biber
1 çay kaşığı karabiber

İstiridye Mantarı Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları köklerinden ayıklayıp doğruyoruz.
Orak orak doğradığımız soğanları ve biberleri zeytinyağı ile birlikte tencerede öldürüyoruz.
Tencerenin yüksek ateşte olmasına dikkat ederek mantarları ekliyoruz ve mantarlar suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz. (aynı ıspanak üzere mantarlar da eriyip gidecek. ).
Suyunu çekmesine yakın tereyağını, baharatları ve rendelenmiş sarımsakları da tencereye ekleyip 2-3 dk güzelce karıştırıyoruz.
İstiridye Mantarı Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst