İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsünde Hangi Bölümler Var?

SoruCevap

Yeni Üye
İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsünde birçok farklı bölüm bulunmaktadır. Bu kampüste sağlık bilimleri, diş hekimliği, eczacılık, hemşirelik ve beslenme ve dietetik gibi alanlarda eğitim verilmektedir. Ayrıca, hukuk, işletme, uluslararası ilişkiler, psikoloji ve iletişim gibi sosyal bilimler alanlarında da bölümler bulunmaktadır. Kampüsün geniş ve modern olanakları öğrencilere rahat bir eğitim ortamı sunmaktadır. İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü, öğrencilere çeşitli akademik seçenekler sunarak onların ilgi ve yeteneklerine uygun bir eğitim alma imkanı sağlamaktadır.
İçindekiler

İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsünde Hangi Bölümler Var?​

İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü, çeşitli disiplinlerde eğitim veren birçok bölüme ev sahipliği yapmaktadır. Kampüsün bünyesinde bulunan bölümler şunlardır:
1. Tıp Fakültesi: İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, tıp eğitimi alanında öğrencilere lisans düzeyinde eğitim sunmaktadır.
2. Diş Hekimliği Fakültesi: Diş Hekimliği Fakültesi, diş sağlığı ve tedavisi alanında eğitim veren birimdir.
3. Mühendislik Fakültesi: Mühendislik Fakültesi, çeşitli mühendislik disiplinlerinde eğitim veren birimdir.
4. İşletme Fakültesi: İşletme Fakültesi, işletme ve yönetim alanında eğitim sunan birimdir.
5. İletişim Fakültesi: İletişim Fakültesi, iletişim alanında eğitim veren birimdir.
6. Hukuk Fakültesi: Hukuk Fakültesi, hukuk alanında eğitim sunan birimdir.
7. Eczacılık Fakültesi: Eczacılık Fakültesi, ilaç ve eczacılık alanında eğitim veren birimdir.
8. Sağlık Bilimleri Fakültesi: Sağlık Bilimleri Fakültesi, sağlık alanında çeşitli disiplinlerde eğitim sunan birimdir.
9. Fen-Edebiyat Fakültesi: Fen-Edebiyat Fakültesi, fen ve edebiyat alanlarında eğitim veren birimdir.
10. Eğitim Fakültesi: Eğitim Fakültesi, öğretmenlik alanında eğitim veren birimdir.
11. Güzel Sanatlar Fakültesi: Güzel Sanatlar Fakültesi, sanat alanında eğitim sunan birimdir.
12. Spor Bilimleri Fakültesi: Spor Bilimleri Fakültesi, spor ve beden eğitimi alanında eğitim veren birimdir.
13. Psikoloji Bölümü: Psikoloji Bölümü, psikoloji alanında eğitim veren birimdir.
14. İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü: İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü, İngilizce dilbilgisi ve edebiyatı alanında eğitim sunan birimdir.
15. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü: Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, bilgisayar ve yazılım alanında eğitim veren birimdir.
16. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, elektrik ve elektronik alanında eğitim sunan birimdir.
17. Endüstri Mühendisliği Bölümü: Endüstri Mühendisliği Bölümü, endüstriyel süreçler ve yönetim alanında eğitim veren birimdir.
18. İnşaat Mühendisliği Bölümü: İnşaat Mühendisliği Bölümü, inşaat ve yapı alanında eğitim sunan birimdir.
19. Gıda Mühendisliği Bölümü: Gıda Mühendisliği Bölümü, gıda üretimi ve teknolojisi alanında eğitim veren birimdir.

İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsünde Hangi Bölümler Var?​

İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsünde Hangi Bölümler Var?
İşletme
Hukuk
Psikoloji
Bilgisayar Mühendisliği
Tıp

Endüstri Mühendisliği
Eczacılık
İç Mimarlık
Uluslararası İlişkiler
Mimarlık

Geri