AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İstiharede Mezarlık Görmek Ölmeye mi İşarettir?

SoruCevap

Yeni Üye
Hocam rüyada çocuklarımın olmasını ailemin olmasını hayırlı bir ömür dinlemiştim. Arkadaşıma sordum öleceksin dedi korktum ayrıca iyice dalınca upuzun bir koridor ama çok uzundu bembeyaz bir koridor yürüdükçe ışığa doğru çıkıyordu.

Hocam biraz önce yazdığım istihareye yattığım rüya beni korkuttu bi yuvamın çocuklarımın olmasını ve hayırlı uzun bir ömür dilemiştim arkadaşa sordum hayırlı ölümün olacak dedi. Bende yakında ölücem mi diye korktum yeşil mezarlık ve beyaz mermer görmek ölüme mi işaret rüya da biraz daha daldığımda çok uzun beyaz duvarları olan bir koridor gördüm yürüdükce bembeyaz ışığa çıkıyordu allah rızası için yardımcı olun bana.

Cevap: Değerli ziyaretçimiz, gönlünüzü ferah tutun. Bu görülenler öleceğiniz anlamına gelmemektedir. Hayırlı bir ölümünüz olacağı şeklinde yorumlanabilir. Fakat asla sizin düşündüğünüz gibi kısa bir sürede öleceğiniz anlamına gelmemektedir. Bununla birlikte ölüm sizi korkutmamalıdır. Her Müslüman ölüme hazırlıklı olmalıdır. Zira her Müslüman için ölümün ne zaman kapıyı çalacağını ancak Yüce Mevla’mız bilmektedir.

Geri