Istek vakfi okullari kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Istek vakfı okulları kime ait?​

İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı, kısaca İSTEK Vakfı olarak da bilinen, Bedrettin Dalan’ın kurmuş ve genel başkanı olduğu eğitime yönelik bir vakıftır. Bünyesinde birçok anaokulu, ilköğretim okulu, lise ve 1996 yılında eğitime başlamış Yeditepe Üniversitesi vardır.
Istek okulları bursluluk sınavı 2022 ne zaman?
Sınav 9. sınıflar ve 5. sınıflar için 12-13 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek. Başvuru formunu doldurarak sınıflardaki yerinizi alın!
Istekte hazırlık var mı?
Öğrencilerimiz akademik çalışmaların yanı sıra uluslararası Cambridge ESOL, DELE, Fit in Deutsch, IELTS, TOEFL, Trinity gibi sınavlara da hazırlık çalışmaları yapmaktadır.

Istek ne zaman kuruldu?​

5 Nisan 1985, İstanbulİstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı / Kuruluş tarihi
Bahçeşehir Bursluluk sınavı 2022 ne zaman?
Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı 2022 yılı için takvim açıklandı. Ortaokul bursluluk sınavı bu sene 19 Şubat 2022 tarihinde, Lise bursluluk sınavı ise 26 Şubat’ta gerçekleşecek. Sınava resmi olarak başvurmak için aşağıdaki görsele tıklayıp, formu doldurunuz.
Istek okulları bursluluk sınavı ne zaman?
9. sınıflar için sınav 12 Şubat 2022’de, 5. sınıflar için ise sınav 13 Şubat 2022’de düzenlenecek. Kontenjanların kampüslere göre değişiklik göstereceği ifade edildi. Ayrıca sınava katılım sağlayan öğrenciler, yüzde 100’e kadar burslu okuma fırsatına sahip olacak. Sınav için herhangi bir ücret talep edilmeyecek.
Dersler hazırlık, 9. sınıf ve 10. sınıf öğrencilerine yöneliktir. Süreç sonunda oluşan yeterlilik, Cambridge A ve AS Seviyeleri ve Cambridge İleri Uluslararası Eğitim Sertifikası gibi yüksek seviye dersleri için bir temel oluşturur.
Istek okulları kaç yıllık?
1997-1998 eğitim öğretim yılında 8 yıllık zorunlu eğitimin başlamasıyla okul bünyesinde ilköğretim okulu oluşturulmuştur.
Istek Bilge Kağan kimin?
1985 yılında Sayın Bedrettin Dalan tarafından kurulan İSTEK Vakfı, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmektedir.

Bahçeşehir Koleji Bursluluk sınavı 2022 ne zaman saat kaçta?​

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınav Tarihi Çakışması 19 Şubat 2022 yılı saat 13:00 de yapılacak olan bursluluk sınav tarihinin diğer okullarla (Eksen Okulları) çakışması sebebiyle çocuğumuzu hangi okula sınava sokmak konusunda kararsız kaldık.
4 sınıf bursluluk sınavı ne zaman?
Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Geri