AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Istek vakfi kime ait?

Editör

Yeni Üye

Istek vakfı kime ait?​

İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı, kısaca İSTEK Vakfı olarak da bilinen, Bedrettin Dalan’ın kurmuş ve genel başkanı olduğu eğitime yönelik bir vakıftır. Bünyesinde birçok anaokulu, ilköğretim okulu, lise ve 1996 yılında eğitime başlamış Yeditepe Üniversitesi vardır.

Yeditepe hangi vakfın?​

Yeditepe Üniversitesi, İstanbul’da eğitim veren, İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK Vakfı) tarafından 4142 sayılı yasa ile 1996 yılında kurulan, Yükseköğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan bir vakıf üniversitesidir. Kurucusu Bedrettin Dalan’dır.

Yedi Tepe Hastanesi sahibi kimdir?​

Yedi Tepe Hastanesi sahibi kimdir?
Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Yeditepe Üniversitesi Kurucusu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan “1996 yılında Yeditepe Üniversitesi’nin kuruluşunu takiben sağlık yatırımlarımızı önceliklendirdik. Üniversite hastanelerimiz üzerine çalışmaya başladık.

Yeditepe Yusuf Akgün kimdir?​

Yusuf Akgün, 2003 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü burslu kazandı. 2004 yılında Orta oyuncularda Ferhan Şensoy’un asistanı olarak çalıştı. 2007 yılında Hepsi1 dizisinde oynadı. Şimdi ise Cennet’in Gözyaşları’nda Orhan Soyer karakterini canlandırıyor.

Istek Bilge Kağan kimin?​

1985 yılında Sayın Bedrettin Dalan tarafından kurulan İSTEK Vakfı, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmektedir.

Istek okulları nereye bağlı?​

Istek okulları nereye bağlı?
Yeditepe iyi bir üniversite mi?​
Yeditepe Üniversitesi, Bloomberg Businessweek Türkiye’nin,geleceğin işgücünü temsil eden öğrencilere yönelik düzenlediği “En Gözde Üniversiteler” araştırması genel sıralamasında 9’uncu, vakıf üniversiteleri sıralamasında ise 5’inci sırada yer aldı.
Yedi Tepe hastanesi özel mi?​
Yeditepe Üniversitesi, İstanbul’da eğitim veren, İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK Vakfı) tarafından 4142 sayılı yasa ile 1996 yılında kurulan, Yükseköğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan bir vakıf üniversitesidir.

7 Tepe özel mi?​

7 Tepe özel mi?
Üniversitemiz 1996 yılında İSTEK Vakfı tarafından Bedrettin Dalan öncülüğünde kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir.

Yusuf Akgün kimdir?​

Yusuf Akgün, 11 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Yusuf Ali Akgün’dır. Orta ve lise öğretimini Bilge Kagan Lisesinde yaptı. 2003 yılında kazandığı Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde burslu olarak okudu.

Ressam Yusuf Akgün kimdir?​

Ankara’da ressam ve moda tasarımcısı, bedensel engelli Yusuf Akgün 6 yaşında geçirdiği kazayla iki kolunu kaybetti. Doktorların “Yaşamaz” dediği Akgün, Çocuk Esirgeme Kurumuna bırakıldı. Akgün, hiçbir zaman pes etmedi ve ağzıyla resimler çizerek sayısız sergi açtı ve yüksek lisans yaptı.

Istek okulları kaç para?​

Istek okulları kaç para?
İstek Okulları Fiyatları 2022
Kampüs ve Eğitim Seviyesi | Fiyat
İSTEK Özel Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi | 93.375 TL+KDV
İSTEK Özel Kemal Atatürk Anadolu Lisesi | 103.275 TL+KDV
İSTEK Özel Semiha Şakir Anadolu Lisesi | 112.500 TL+KDV
İSTEK Özel Uluğbey Anadolu Lisesi | 96.750 TL+KDV

Istek Bilge Kağan ne zaman kuruldu?​

Kampüsümüz 1986 yılında Florya’da kurulmuştur. Bünyesinde; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bulunmaktadır.

Istek belde okulları kimin?​

Kampüsümüz hakkında 1985 yılında Sayın Bedrettin Dalan tarafından kurulan İSTEK Vakfı, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmektedir.

İSTANBUL EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI, kısaca İSTEK Vakfı olarak bilinen vakıf, Bedrettin Dalan tarafından kurulmuş bir eğitim vakfıdır. Vakfın genel başkanı da Bedrettin Dalan'dır. İSTEK Vakfı bünyesinde birçok anaokulu, ilköğretim okulu, lise ve 1996 yılında eğitime başlamış Yeditepe Üniversitesi bulunmaktadır.

Yeditepe Üniversitesi, İstanbul'da eğitim veren, 1996 yılında İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK Vakfı) tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. Yeditepe Üniversitesi, kamu tüzel kişiliğine ve mali idari özerkliğe sahip bir üniversitedir.

Yeditepe Üniversitesi Kurucusu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi'nin kuruluşundan sonra sağlık yatırımlarını önceliklendirdiklerini ve üniversite hastaneleri üzerinde çalışmaya başladıklarını ifade etmiştir.

Yusuf Akgün, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü burslu olarak kazanan ve çeşitli dizi ve tiyatro çalışmalarıyla tanınan bir isimdir.

İSTEK Vakfı tarafından 1985 yılında kurulan İstek Bilge Kağan, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmeyi amaçlayan bir vakıf okuludur.

İstek Okulları, İstek Vakfı'na bağlı olarak faaliyet gösteren bir eğitim kurumudur. İstek Okulları, İstek Vakfı'nın altında eğitim veren okullardır.

Yeditepe Üniversitesi, Türkiye'de önemli bir vakıf üniversitesidir ve Bloomberg Businessweek Türkiye'nin düzenlediği "En Gözde Üniversiteler" araştırmasında yüksek sıralarda yer almıştır.

Yedi Tepe Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi'ne bağlı olan bir hastanedir. Yeditepe Üniversitesi ve Yedi Tepe Hastanesi, İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK Vakfı) tarafından kurulmuştur.

Yusuf Akgün, Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan ve çeşitli dizi ve tiyatro projelerinde yer alan bir isimdir.

Ressam ve moda tasarımcısı Yusuf Akgün ise Ankara'da yaşayan ve bedensel engelli bir sanatçıdır. Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirilen Akgün, hayatını resme adamış ve engeline rağmen başarılı bir sanat kariyeri oluşturmuştur.

İstek Okulları'nın fiyatları 2022 yılı itibariyle şu şekildedir:
- İSTEK Özel Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi: 93.375 TL+KDV
- İSTEK Özel Kemal Atatürk Anadolu Lisesi: 103.275 TL+KDV
- İSTEK Özel Semiha Şakir Anadolu Lisesi: 112.500 TL+KDV
- İSTEK Özel Uluğbey Anadolu Lisesi: 96.750 TL+KDV

İstek Bilge Kağan, 1986 yılında Florya'da kurulan bir eğitim kurumudur ve anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi gibi birçok eğitim seviyesinde hizmet vermektedir.

1985 yılında Bedrettin Dalan tarafından kurulan İSTEK Vakfı, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmeyi hedefleyen bir vakıftır. Bedrettin Dalan öncülüğünde kurulan İSTEK Vakfı, çeşitli eğitim kurumlarına destek vermektedir.

Geri