İstanbulʼda Hangi Devlet Hastanelerinde Sünnet Yapılıyor?

SoruCevap

Yeni Üye
İstanbul’da hangi devlet hastanelerinde sünnet yapılıyor? İstanbul’da sünnet işlemi gerçekleştiren devlet hastaneleri arasında hangilerini tercih edebilirsiniz? İstanbul’da sünnet yapan devlet hastanelerinin listesini öğrenmek isteyenler için birkaç seçenek bulunmaktadır. İstanbul’da sünnet işlemi yapan devlet hastaneleri arasında hangilerinin olduğunu öğrenmek için Sağlık Bakanlığı’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. İstanbul’da sünnet yapan devlet hastaneleri nerelerde bulunmaktadır? İstanbul’da sünnet yapan devlet hastanelerinin listesi için Sağlık Bakanlığı’nın resmi internet sitesini ziyaret etmek yeterli olacaktır.
İçindekiler

İstanbul’da Hangi Devlet Hastanelerinde Sünnet Yapılıyor?​

İstanbul’da sünnet işlemi yaptırmak isteyenler için birçok devlet hastanesi seçeneği bulunmaktadır. Bu hastaneler arasında sünnet işlemi yapılan bazı önemli hastaneler şunlardır:
Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Sünnet işlemi için başvurabileceğiniz bir diğer devlet hastanesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’dir. Bu hastanede uzman doktorlar tarafından sünnet işlemi yapılmaktadır.
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi: İstanbul’un merkezi bir konumunda yer alan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi de sünnet işlemi için tercih edilen hastaneler arasındadır. Burada da deneyimli doktorlar tarafından sünnet işlemi gerçekleştirilmektedir.
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Sünnet işlemi için başvurabileceğiniz bir diğer seçenek ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’dir. Burada da uzman doktorlar tarafından sünnet işlemi yapılmaktadır.
Beyoğlu Devlet Hastanesi: İstanbul’un tarihi semtlerinden Beyoğlu’nda bulunan Beyoğlu Devlet Hastanesi de sünnet işlemi için tercih edilen hastaneler arasındadır. Burada da uzman doktorlar tarafından sünnet işlemi yapılmaktadır.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Sünnet işlemi için başvurabileceğiniz diğer bir devlet hastanesi ise Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’dir. Burada da deneyimli doktorlar tarafından sünnet işlemi yapılmaktadır.
Yukarıda belirtilen hastaneler İstanbul’da sünnet işlemi yapan devlet hastaneleri arasında sadece birkaç örnektir. İstanbul genelinde birçok farklı devlet hastanesinde de sünnet işlemi yapılmaktadır. Sünnet işlemi için başvurmak istediğiniz hastanenin iletişim bilgilerini öğrenmek ve randevu almak için hastane web sitelerini veya telefon numaralarını kullanabilirsiniz. Sünnet işlemi için hastaneye başvurmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanız ve gerekli bilgileri almanız önemlidir.

İstanbulʼda Hangi Devlet Hastanelerinde Sünnet Yapılıyor?​

İstanbul’da sünnet yapılan devlet hastaneleri: Bakırköy, Kartal, Ümraniye, Gaziosmanpaşa, Bahçelievler.
İstanbul’da sünnet yaptıranlar için devlet hastaneleri tercih edilebilir.
Sünnet işlemi İstanbul’daki bazı devlet hastanelerinde gerçekleştirilebilir.
İstanbul’da sünnet olan çocuklar için devlet hastaneleri tercih edilebilir.
İstanbul’da sünnet işlemi için devlet hastanelerine başvurulabilir.

İstanbul’da sünnet yaptırmak isteyenler devlet hastanelerini tercih edebilir.
Sünnet işlemi için İstanbul’da belirli devlet hastaneleri tercih edilebilir.
İstanbul’da sünnet yaptırmak isteyenlerin başvurabileceği devlet hastaneleri vardır.
Sünnet olan çocuklar İstanbul’daki devlet hastanelerinde tedavi edilebilir.
İstanbul’da sünnet işlemi için devlet hastanelerine başvuru yapılabilir.