AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Istanbul universitesi yillik ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Istanbul üniversitesi yıllık ne kadar?​

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETİ (TL) 1.ÖĞRETİM 17.500,00 HUKUK FAKÜLTESİ 1.ÖĞRETİM 4.500,00 2.ÖĞRETİM 5.000,00 EDEBİYAT FAK. 1.ÖĞRETİM 2.500,00 FEN FAKÜLTESİ 1.ÖĞRETİM 2.500,00 İKTİSAT FAKÜLTESİ 1.ÖĞRETİM 2.600,00 ECZACILIK FAKÜLTESİ 1.ÖĞRETİM 7.000,00 DİŞ HEKİMLİĞİ FAK.

Yabancı uyruklu öğrenciler harç ödeyecek mi?​

Resmî Gazete’de yayımlanan karara göre; Uluslararası (Yabancı) Öğrenciler’den katkı payı değil öğrenim ücreti alınıyor ve bu devam edecek, ancak ödenecek miktar Cari Hizmet Maliyetlerini hiçbir surette geçmemek ve öğrenim katkı payından az olmamak şartıyla Üniversite Senatosu tarafından belirlenecektir.
YÖS Sınav ücreti ne kadar?
Sınav/Katılım Ücreti: 750 TL (Yedi Yüz Elli Türk Lirası)
Istanbul Universitesi ucretli mi?
İstanbul Üniversitesi Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İşlemleri 2021. İstanbul Üniversitesi’ne birinci öğretim ve açık öğretim programlarına kesin kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz katkı payı ücreti ödemeyecektir.

Istanbul üniversitesi paralı mı?​

İstanbul Üniversitesi (İÜ), İstanbul’da bulunan devlet üniversitesidir. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethinin ertesi günü 30 Mayıs 1453’te kurulmuştur….Bölümler / Programlar.

YÖS ücreti ne kadar 2021?​

Sınav Takvimi
Öğrenim ücreti ne kadar?
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında yükseköğretim öğrencilerinin ödeyeceği katkı payı ortalama yüzde 10 zamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre tıp fakültesi öğrencilerinin ödeyeceği harç 642 liradan 706 liraya, hukuk öğrencilerinin ödeyeceği harç 340 liradan 374 liraya çıkarıldı.
YÖS Mavi Kartlılar harç ödüyor mu?
Sıkça Sorulan Sorular. Mavi kartlı bir kişinin Yös sınavında nasıl avantajları bulunmaktadır? harç ücretini ödememeleridir.

İstanbul Üniversitesi devlet mi özel mi?​

İstanbul Üniversitesi (İÜ), ana yerleşkesi İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Türkiye’nin en eski devlet üniversitesidir.

İstanbul Üniversitesi kac tl?​

Tanımlar Koşullar
Istanbul üniversitesi devlet mi özel mi?

Geri