AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Istanbul Universitesi Acikogretim butunleme var mi?

Editör

Yeni Üye

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim bütünleme var mı?​

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı telafi (bütünleme) sınavlarına, bahar yarıyılı bitirme (final) sınavları sonunda yapılan değerlendirme sonucunda FF, DD ve DC notu aldığınız derslerinizden girebilirsiniz.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim diplomada yazıyor mu?​

öğrencilerimize duyurur, 2012-2013 eğitim öğretim yılında başarılar dileriz. ve evet diplomanın üzerinde istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi yazacak.

Auzef dersleri ne zaman başlıyor 2020?​

Auzef dersleri ne zaman başlıyor 2020?
Akademik Takvim
Yarıyıl Başlangıç ve Sonları | Güz Dönemi | Bahar Dönemi
Eğitim-Öğretim Yılı Başlangıcı | 07 Ekim 2019 | 23 Mart 2020
Eğitim-Öğretim Yılı Sonu | 10 Ocak 2020 | 26 Haziran 2020

Aksis online kayıtlı ne demek?​

İstanbul Üniversitesi AUZEF on Twitter: “AKSİS üzerinde statü olarak ‘Devamlı Öğrenci’ olarak görünüyorsanız kesin kaydınız oluşmuş demektir.”

Auzefte büt var mı?​

Güz yarıyılı bitirme (final) Sınavları sonunda yapılan değerlendirmede DD ve DC harf notu aldığınız derslerinizden telafi (bütünleme) sınavına girme zorunluluğunuz yoktur, ancak bu dersler için notunuzu yükseltmek isterseniz telafi (bütünleme) sınavına girebilirsiniz.

Auzef Bütünleme nasıl girilir?​

Auzef Bütünleme nasıl girilir?
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi telafi (bütünleme) sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. Çevrimiçi (online) olarak yapılacak olan Bahar Yarıyılı Telafi (Bütünleme) Sınavlarında sizlere her dersten 20 adet soru yönlendirilecek ve 30 dakika süre verilecektir.
Açık Öğretim diplomada yazıyor mu?​
Açıköğretim Fakültesi bünyesindeki önlisans ve lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında Açıköğretim Fakültesi ve programın adı yer almaktadır. İktisat Fakültesi bünyesindeki lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında İktisat Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.
Istanbul Üniversitesi Auzef diploması nasıl?​
Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; school E-imzalı diplomalarını AKSİS otomasyon sistemi üzerinden alabilir. school E-imzalı diploma ile birlikte mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS’e işlenir. school E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi alınabilir.

IÜ auzef ders seçimi ne zaman?​

IÜ auzef ders seçimi ne zaman?
Ders seçim işlemleri; 06 Eylül – 10 Eylül 2021 tarihleri arasında üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Ders seçimi yapmak isteyen öğrenciler, bu tarihler arasında işlemlerini gerçekleştirecek. Ders ekle sil için ise 13 Eylül – 17 Eylül 2021 tarihleri dikkate alınacak.

Auzef dersler ne zaman başlayacak 2021?​

Akademik Takvim
Yarıyıl Başlangıç ve Sonları | Güz Dönemi
İkinci Üniversite Kayıt Tarihleri | 16 Ağustos- 16 Eylül 2021
Ders Seçme, Ekleme, Silme ve Üstten Ders Alma Tarihleri | Güz Dönemi
Ders Seçim İşlemleri Tarihleri | 06 Eylül – 10 Eylül 2021
Ders Ekle-Sil Tarihleri | 13 Eylül – 17 Eylül 2021

Aksis harç ödeme nasıl yapılır?​

AKSİS sistemine (https:/aksis.istanbul.edu.tr/) giriş yaptıktan sonra “Harç Bilgileri” kısmından “Referans Numara’sına ulaşabilirsiniz. Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM’lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz. “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız.

Istanbul Üniversitesi Auzef harç nasıl yatırılır?​

Istanbul Üniversitesi Auzef harç nasıl yatırılır?
Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir. Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM’lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz.

Evet, İstanbul Üniversitesi Açıköğretim sisteminde bütünleme (telafi) sınavları bulunmaktadır. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında, FF, DD ve DC notu aldığınız derslerden bütünleme sınavlarına girebilirsiniz.

Diploma üzerinde İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi yazacaktır. Öğrencilere 2012-2013 eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Auzef dersleri genellikle akademik takvime göre başlamaktadır. Örneğin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında bahar dönemi dersleri Mart ayında başlamıştır. Ders başlangıç ve bitiş tarihleri akademik takvimde belirtilmektedir.

Aksis online kayıtlı olmak, AKSİS üzerinde "Devamlı Öğrenci" olarak görünüyorsanız, kesin kaydınızın oluşturulmuş olduğunu gösterir.

Auzef'te bütünleme sınavına girmek istiyorsanız, DD ve DC harf notu aldığınız derslerinizden telafi sınavına girebilirsiniz. Bu sınavlara girme zorunluluğunuz olmasa da notunuzu yükseltmek isterseniz bu sınavlara katılabilirsiniz.

Auzef bütünleme sınavlarına 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden giriş yapabilirsiniz. Çevrimiçi (online) olarak yapılan sınavlarda her dersten 20 soru yönlendirilecek ve 30 dakika süre verilecektir.

Açık Öğretim Fakültesi ve İktisat Fakültesi bünyesindeki programlardan mezun olan öğrencilerin diplomalarında ilgili fakültenin ve programın adı yer almaktadır.

İstanbul Üniversitesi Auzef diplomaları, mezun olan tüm öğrencilere school E-imzalı olarak AKSİS otomasyon sistemi üzerinden verilmektedir. Ayrıca mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS'e işlenir ve E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi de alınabilir.

Ders seçimi için belirli tarih aralıkları mevcuttur. Örneğin 2021 yılında ders seçim işlemleri 06 Eylül - 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Ders ekleme-silme işlemleri ise 13 Eylül - 17 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

Harç ödemeleri için AKSİS sistemi kullanılmaktadır. AKSİS'e giriş yaparak "Harç Bilgileri" kısmından referans numaranıza ulaşabilir ve ödemenizi Halkbank şubelerinden ya da AKSİS üzerinden online olarak yapabilirsiniz. "Ödeme Yap" butonuna tıklayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Auzef harç ödemeleri de referans numarası ile Halkbank şubelerinden ya da AKSİS sistemi üzerinden online olarak yapılabilir. Kayıt yenileme işlemi için referans numarası ve dönem ücreti ödenmesi yeterlidir.

Geri