SoruCevap
Yeni Üye
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde birçok farklı bölüm bulunmaktadır. Bu bölümler arasında mühendislik, işletme, hukuk, iletişim ve sağlık gibi çeşitli alanlar yer almaktadır. Tuzla Kampüsü, öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunan modern ve donanımlı bir kampüstür. Mühendislik bölümleri arasında bilgisayar, elektrik, makine ve endüstri mühendisliği gibi seçenekler bulunmaktadır. İşletme bölümlerinde ise finans, pazarlama, uluslararası işletme ve lojistik gibi farklı alanlarda eğitim verilmektedir. Hukuk bölümü öğrencilere adalet sistemini anlama ve yasal bilgi becerilerini geliştirme fırsatı sunmaktadır. İletişim bölümlerinde gazetecilik, halkla ilişkiler, reklamcılık ve medya gibi seçenekler mevcuttur. Sağlık bölümlerinde ise hemşirelik, fizyoterapi, diş hekimliği ve beslenme gibi alanlarda eğitim verilmektedir.
İçindekiler
Mühendislik Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği gibi bölümler bulunmaktadır.
İşletme Fakültesi: İşletme, Uluslararası İşletme, İnsan Kaynakları Yönetimi, Pazarlama ve Reklamcılık gibi bölümler İşletme Fakültesi’nde yer almaktadır.
İletişim Fakültesi: Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Radyo, Televizyon ve Sinema gibi iletişim alanında eğitim veren bölümler İletişim Fakültesi’nde bulunmaktadır.
Eğitim Fakültesi: İlköğretim Matematik Öğretmenliği, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık gibi eğitim alanında bölümler Eğitim Fakültesi’nde yer almaktadır.
Hukuk Fakültesi: Hukuk Fakültesi’nde hukuk alanında eğitim veren bölümler bulunmaktadır.
Sağlık Bilimleri Fakültesi: Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik gibi sağlık alanında bölümler Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde yer almaktadır.
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi: Grafik Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Moda Tasarımı, Resim, Sahne ve Gösteri Sanatları gibi sanat ve tasarım alanında bölümler bu fakültede yer almaktadır.
Fen-Edebiyat Fakültesi: Biyoloji, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji gibi fen ve edebiyat alanında bölümler Fen-Edebiyat Fakültesi’nde bulunmaktadır.
Spor Bilimleri Fakültesi: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi gibi spor alanında bölümler Spor Bilimleri Fakültesi’nde yer almaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Hukuk Fakültesi mevcuttur.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Eğitim Fakültesi yer almaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Güzel Sanatlar bölümleri vardır.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Turizm ve Otelcilik bölümleri bulunmaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri bölümleri mevcuttur.
İçindekiler
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde Hangi Bölümler Var?
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, çeşitli akademik programlara ev sahipliği yapmaktadır. Kampüste bulunan bölümler arasında Mühendislik Fakültesi, İşletme Fakültesi, İletişim Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi yer almaktadır.Mühendislik Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği gibi bölümler bulunmaktadır.
İşletme Fakültesi: İşletme, Uluslararası İşletme, İnsan Kaynakları Yönetimi, Pazarlama ve Reklamcılık gibi bölümler İşletme Fakültesi’nde yer almaktadır.
İletişim Fakültesi: Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Radyo, Televizyon ve Sinema gibi iletişim alanında eğitim veren bölümler İletişim Fakültesi’nde bulunmaktadır.
Eğitim Fakültesi: İlköğretim Matematik Öğretmenliği, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık gibi eğitim alanında bölümler Eğitim Fakültesi’nde yer almaktadır.
Hukuk Fakültesi: Hukuk Fakültesi’nde hukuk alanında eğitim veren bölümler bulunmaktadır.
Sağlık Bilimleri Fakültesi: Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik gibi sağlık alanında bölümler Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde yer almaktadır.
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi: Grafik Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Moda Tasarımı, Resim, Sahne ve Gösteri Sanatları gibi sanat ve tasarım alanında bölümler bu fakültede yer almaktadır.
Fen-Edebiyat Fakültesi: Biyoloji, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji gibi fen ve edebiyat alanında bölümler Fen-Edebiyat Fakültesi’nde bulunmaktadır.
Spor Bilimleri Fakültesi: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi gibi spor alanında bölümler Spor Bilimleri Fakültesi’nde yer almaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde Hangi Bölümler Var?
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde İşletme bölümü bulunmaktadır. |
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Mühendislik bölümleri mevcuttur. |
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Sağlık Bilimleri bölümleri vardır. |
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde İletişim Fakültesi yer almaktadır. |
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Mimarlık bölümü bulunmaktadır. |
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Hukuk Fakültesi mevcuttur.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Eğitim Fakültesi yer almaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Güzel Sanatlar bölümleri vardır.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Turizm ve Otelcilik bölümleri bulunmaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri bölümleri mevcuttur.