İstanbul Okan Üniversitesi Hangi Bölümler Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
İstanbul Okan Üniversitesi‘nde birçok farklı bölüm bulunmaktadır. Üniversitenin eğitim programı geniş kapsamlıdır ve öğrencilere çeşitli alanlarda uzmanlık kazandırır. Tıp, mühendislik, iktisat, hukuk, iletişim gibi önemli bölümler mevcuttur. Ayrıca, sanat, spor ve tasarım alanlarında da öğrencilere fırsatlar sunulmaktadır. Modern donanımlı laboratuvarlar ve teknolojik altyapı ile öğrencilere en iyi eğitim imkanları sağlanmaktadır. İstanbul‘da bulunan Okan Üniversitesi, öğrencilere kaliteli bir üniversite deneyimi sunmaktadır.
İçindekiler

İstanbul Okan Üniversitesi Hangi Bölümler Var?​

İstanbul Okan Üniversitesi, çeşitli bölümleriyle öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunmaktadır. Üniversitede aşağıdaki bölümler bulunmaktadır:

İstanbul Okan Üniversitesi’nde Mühendislik Bölümleri Nelerdir?​

İstanbul Okan Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi bünyesinde birçok mühendislik bölümü bulunmaktadır. Bunlar arasında Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği gibi bölümler yer almaktadır.

İstanbul Okan Üniversitesi’nde İşletme Bölümleri Nelerdir?​

İşletme Fakültesi bünyesinde İstanbul Okan Üniversitesi’nde İşletme, Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Pazarlama gibi bölümler bulunmaktadır. Bu bölümler öğrencilere iş dünyasında gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı hedeflemektedir.

İstanbul Okan Üniversitesi’nde Sağlık Bölümleri Nelerdir?​

Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde İstanbul Okan Üniversitesi’nde Eczacılık, Tıp, Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon gibi sağlık alanında önemli bölümler bulunmaktadır. Bu bölümler, öğrencilere sağlık sektöründe kariyer yapma imkanı sağlamayı amaçlamaktadır.

İstanbul Okan Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Bölümleri Nelerdir?​

Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde İstanbul Okan Üniversitesi’nde Psikoloji, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, Sosyoloji, Tarih gibi sosyal bilimler alanında bölümler yer almaktadır. Bu bölümler öğrencilere toplum ve insan davranışlarıyla ilgili bilgi ve analitik beceriler kazandırmayı hedeflemektedir.

İstanbul Okan Üniversitesi’nde Eğitim Bölümleri Nelerdir?​

Eğitim Fakültesi bünyesinde İstanbul Okan Üniversitesi’nde İlköğretim Matematik Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği gibi eğitim alanında bölümler bulunmaktadır. Bu bölümler, öğrencilere öğretmenlik mesleğine hazırlık ve eğitim alanında uzmanlık kazandırmayı amaçlamaktadır.

İstanbul Okan Üniversitesi’nde Hangi Bölümler Var?​

İstanbul Okan Üniversitesi’nde yukarıda bahsedilen bölümlerin yanı sıra İletişim Tasarımı ve Yönetimi, Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Tıbbi Görüntüleme ve Radyoterapi, Denizcilik İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği gibi farklı alanlarda bölümler bulunmaktadır. Bu bölümler, öğrencilere ilgi duydukları alanlarda uzmanlaşma fırsatı sunmaktadır.

İstanbul Okan Üniversitesi Hangi Bölümler Var?​

İstanbul Okan Üniversitesi bünyesinde 5 fakülte bulunmaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi’nde 19 bölüm yer almaktadır.
Bu bölümler arasında Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bulunmaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi’nin en popüler bölümlerinden biri İşletme bölümüdür.
Üniversitenin sağlık alanında da Tıp Fakültesi bulunmaktadır.

Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehberlik bölümleri de İstanbul Okan Üniversitesi’nde mevcuttur.
İstanbul Okan Üniversitesi bünyesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu da yer almaktadır.
Üniversitenin Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilere dil eğitimi sunmaktadır.
Eğitim Fakültesi mezunları öğretmenlik mesleğine yönelik eğitim alırlar.
İstanbul Okan Üniversitesi bünyesinde Sanat ve Tasarım Fakültesi de yer almaktadır.

Geri