Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

istanbul ile ilgili slogan

SoruCevap

Yeni Üye
istanbul ile ilgili slogan

İki buyuk cihanın kesinti noktasında, Turk vatanının ziyneti, Turk tarihinin serveti, Turk milletinin gozbebeği İstanbul, butun vatandaşların kalbinde yeri olan şehirdir

Mustafa Kemal Ataturk

Fetihle; defalarca bizzat Hıristiyan haclılar tarafından yağmalanan Bizansın başkenti Kostantinapol imar edilmiş, dunyanın incisi haline gelmiştir Dunyanın gozbebeği olmuştur İstanbul yedi kupeli bir inci olup cıkmıştır

Ya ben İstanbulu alırım ya İstanbul beni (Fatih Sultan Mehmet)

İstanbul muhakkak fetholunacaktır Bunu gercekleştirecek ordunun kumandanı ne mutlu kumandan ve askeri ne mutlu askerdir (Hz Muhammed)

Gelecekte neslimizin durumu ne olacak? Adları Ahmet,Mehmet,Hasan,Huseyin mi olacak yoksa Hans,Abraham,Coni mi olacak endişesi bizleri duşundurmuyorsa biz hangi fethi kutlayacağız

İki buyuk cihanın kesinti noktasında Turk vatanının ziyneti Turk tarihinin serveti Turk milletinin gozbebeği İstanbul butun vatandaşların kalbinde yeri olan şehirdir (Ataturk)

Dunyaya son kere bakacaksın deseler bu bakışı İstanbulun Camlıcasından isterdim (Lamartine)

Geri