AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Istanbul gonulluleri ne yapar?

Editör

Yeni Üye

Istanbul gönüllüleri ne yapar?​

İstanbul Gönüllüleri (İG), şehrini sahiplenen, olanakların eşit dağıtıldığı, çağdaş, huzurlu, erişilebilir, yeşil ve mutlu bir İstanbul hayal eden, kendisine, ailesine, sevdiklerine, çevresine, zamanı, enerjisi ve birikimlerini bir araya getirerek değer katan gönüllülerden oluşan ve gönüllü olarak herkesin fark …

TEGV ne vakfıdır?​

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) – Ana Sayfa.
Istanbul gönüllülerine nasıl katılabilirim?​
İstanbul Gönüllüleri Platformu’na, 0552 318 50 33 numaralı telefona WhatsApp’tan mesaj atarak veya http://istanbulgonulluleri.org adresindeki formu doldurarak üye olunabiliyor.

Istanbul Gönüllüleri kime ait?​

Istanbul Gönüllüleri kime ait?
İstanbul Gönüllüleri, İl Özel İdaresi ve Belediye Hizmetlerine Gönüllü Katılım Yönetmeliği kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi gönüllüleri olarak, İBB Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışır.

Yardım gönüllüsü nasıl olunur?​

Yardım gönüllüsü nasıl olunur?
İHH’nın kurumsal sitesinde yer alan Gönüllü Başvuru Formu’nu doldurabilir ve gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verebileceğiniz alanları belirtebilirsiniz. Yine 0212 631 21 21 numaralı telefondan gönüllü çalışmalarımız hakkında bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirsiniz.

Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nasıl bağış yapılır?​

BAĞIŞ ve ÜRÜNLER
- Kredi Kartı ile Bağış
- PAPARA ile Bağış
- Banka Havalesi.
- İnternet Bankacılığı
- SMS.

Aşağıdakilerden hangisi TEGV in faaliyetlerini sürdürdüğü etkinlik alanıdır?​

TEGV, oluşturduğu özgün eğitim programlarını ülke genelinde kurduğu Eğitim Parkları, Öğrenim Birimleri ve Ateşböceği Öğrenim Birimlerinden oluşan etkinlik noktalarının yanı sıra, okullarda gönüllüleri aracılığı ile hayata geçirir.
TEMA vakfına üye olunca ne olur?​
Bu kapsamda TEMA Vakfı’nda gönüllülük yapmanın kazanımları ise; çocuklara ve gençlere rol model olmak, doğaya karşı sorumluluğunu yerine getirmiş olmak ve bunun verdiği huzur, doğa koruma konusunda aktif çalışmaların parçası olmak, doğa sorunlarının çözümünde dayanışma ruhunu hissetmek ve saygın bir kurumun üyesi olmak …

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nasıl Üye Olunur?​

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nasıl Üye Olunur?
Eğitim Gönüllüleri’nde Gönüllü Olmak İçin
- 18 yaşını bitirmiş olmak,
- En az lise mezunu olmak,
- Vakfın amaç, vizyon ve misyonunu benimsemek ve.
- Vakfın belirlediği etkinlik ve faaliyetlere somut katkıda bulunabilecek eğitim, meslek ve kişilik özelliklerine sahip olmak gerekiyor.

Akbank şehrin iyi hali nedir?​

Akbank şehrin iyi hali nedir?
Şehrin İyi Hali projesi, gençlerin gönüllülükle tanışması, kendilerini daha eşitlikçi, daha adil ve sürdürülebilir bir yaşamın paydaşı hissetmesi ve bu konuda toplum genelinde farkındalık yaratma hedefi taşıyor.

Gönüllü faaliyetler nelerdir?​

Gönüllülük, STGM tarafından ‘bir bireyin maddi karşılık beklemeden ya da başka bir çıkar beklentisi içinde olmadan, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak ya da genel olarak toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak için, yalnızca içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak …

İstanbul Gönüllüleri, kentlerinde olumlu değişim ve gelişim için çalışan bireylerden oluşan bir grup olarak tanımlanabilir. Kendi zamanlarını, enerjilerini ve birikimlerini kullanarak İstanbul'un daha yaşanabilir, eşitlikçi, sürdürülebilir, yeşil ve mutlu bir yer olmasına katkıda bulunmayı amaçlarlar.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocukların eğitimine destek sağlayan bir vakıftır. Türkiye genelinde eğitim alanında faaliyet gösteren TEGV, özgün eğitim programlarıyla Eğitim Parkları, Öğrenim Birimleri ve Ateşböceği Öğrenim Birimleri gibi etkinlik noktalarında çalışmalarını sürdürmektedir.

İstanbul Gönüllüleri Platformu'na katılmak için 0552 318 50 33 numaralı telefona WhatsApp'tan mesaj atabilir veya internet adreslerindeki formu doldurarak üye olabilirsiniz. İstanbul Gönüllüleri İBB Özel Kalem Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışmaktadır.

Yardım gönüllüsü olmak isteyenler için İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) gönüllülük başvuru formunu doldurarak destek verebileceğiniz alanları belirleyebilir veya bilgi almak için 0212 631 21 21 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağış yapmak için kredi kartı, PAPARA, banka havalesi, internet bankacılığı veya SMS gibi yöntemlerle bağış yapabilirsiniz.

Gönüllülük kavramı genel olarak bir bireyin maddi karşılık beklemeden veya başka bir çıkar beklentisi içinde olmadan topluma faydalı olma amacıyla yapılan faaliyetlerdir. Bu faaliyetler toplumun iyiliği ve yaşam kalitesinin artırılması için yapılan içten ve inançlı çalışmaları kapsar.

Geri