AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim Hattı Numarası Nedir?

zeberus

Yeni Üye
İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim Hattı Numarası Nedir? Bu numara öğrenci ve velilerin üniversite ile iletişim kurmasını sağlar. İletişim hattı; telefon, e-posta ve canlı destek hizmetleri sunar. İstanbul Gelişim Üniversitesi iletişim numarası, öğrencilerin sorunlarını çözmek, bilgi almak veya danışmanlık almak için kullanılabilir. İletişim hattına erişim kolaydır ve haftanın her günü hizmet verir. Ayrıca, üniversitenin resmi web sitesinde de bu numara yer almaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim Hattı Numarası Nedir? Öğrencilerin ve velilerin ihtiyaç duydukları anlarda ulaşabileceği bir numaradır.
İçindekiler

İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim Hattı Numarası Nedir?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin iletişim hattı numarası nedir ve nasıl ulaşılır? Üniversite ile iletişime geçmek için ne yapılması gerekiyor?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne Nasıl Ulaşabilirim?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne hangi toplu taşıma araçları ile ulaşabilirim? Kampüs nerede bulunuyor?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Hangi Bölümler Var?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde hangi fakülteler ve bölümler bulunuyor? Hangi programlar mevcut?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Yurt Olanakları Var Mı?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrenciler için yurt olanakları mevcut mu? Yurt ücretleri ne kadar?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde İngilizce Eğitim Veriliyor Mu?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde hangi bölümlerde İngilizce eğitim veriliyor? Dil eğitimi olanakları var mı?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Staj Olanakları Nelerdir?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrenciler staj yapma imkanına sahip mi? Staj olanakları nelerdir?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Spor Olanakları Var Mı?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrenciler için hangi spor olanakları sunuluyor? Spor salonu ücretleri ne kadar?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Yabancı Öğrenci Kabul Ediliyor Mu?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi yabancı öğrenci kabul ediyor mu? Yabancı öğrencilere hangi olanaklar sağlanıyor?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Öğrenci Kulüpleri Var Mı?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrenciler için hangi kulüpler ve etkinlikler mevcut? Nasıl katılabilirim?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde İş İmkanları Nelerdir?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden mezun olan öğrenciler için iş imkanları nelerdir? Hangi şirketlerle bağlantıları var?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Yandal Programları Var Mı?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde yandal programları mevcut mu? Hangi bölümlerde yandal programları var?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Öğrencilere Burs Olanakları Var Mı?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrencilere burs olanakları sağlanıyor mu? Burs başvurusu nasıl yapılır?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Okul Ücretleri Ne Kadar?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde okul ücretleri ne kadar? Öğrenciler için hangi ek masraflar olabilir?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Öğrenci İşleri İletişim Bilgileri​

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrenci işleri iletişim bilgileri nelerdir? Öğrenci işleri ile nasıl iletişime geçilir?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Hangi Sınavlar Geçerlidir?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne hangi sınav sonuçları ile başvuru yapılabilir? Hangi sınav sonuçları kabul ediliyor?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Uzaktan Eğitim Programları Var Mı?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde uzaktan eğitim programları mevcut mu? Hangi bölümlerde uzaktan eğitim veriliyor?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Öğrenciler İçin Kütüphane Var Mı?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrenciler için kütüphane hizmeti sunuluyor mu? Kütüphane üyelikleri nasıl alınır?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Hangi Yüksek Lisans Programları Var?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde hangi yüksek lisans programları mevcut? Yüksek lisans başvurusu nasıl yapılır?

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Öğretim Üyeleri Kimlerdir?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde hangi öğretim üyeleri görev yapmaktadır? Öğretim kadrosu hakkında detaylı bilgi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim Hattı Numarası Nedir?​

İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim Hattı Numarası Nedir?
1. İletişim hattı numarası: 0850 250 50 50
2. İletişim hattı haftanın 7 günü 9:00-20:00 saatleri arasında açıktır.
3. İletişim hattı öğrenci, veli ve adaylarına danışmanlık hizmeti verir.
4. İletişim hattı aracılığıyla kayıt işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
5. İletişim hattı aynı zamanda online olarak da hizmet vermektedir.

İletişim Hattı Numarası
6. İletişim hattı numarası, öğrenci ve velilerin tüm sorularına cevap verir.
7. İletişim hattı ayrıca akademik danışmanlık hizmeti de sunar.
8. İletişim hattı, kampüsler ve bölümler hakkında bilgi edinebileceğiniz bir kaynaktır.
9. İletişim hattı, mezuniyet törenleri ve etkinlikler hakkında bilgi sağlar.
10. İletişim hattı, öğrenci toplulukları ve kulüpleri hakkında bilgi verir.

Geri