AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Istanbul Fergana ucak bileti ne kadar?

Editör

Yeni Üye

Istanbul Fergana uçak bileti ne kadar?​

İstanbul ✈ Fergana Uçuş Bilgileri
Ort. Uçuş Süresi | 4sa 50dk
Varış | Fergana
Kalkış | İstanbul
Uçuş Fiyatı | 2178,00TL
Hava Yolları | Uzbekistan Airways, Türk Hava Yolları, Air Astana

Uçak biletlerinde öğretmen indirimi var mı?​

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu ‘na bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyelerine, beraber seyahat etmekte olan eş ve çocuklarına; Business ve Economy (U, W, P, V/cl ücret seviyeleri hariç) kabin ücretleri üzerinden tutarında indirim …

Aydın istanbul uçak bileti kaç TL?​

Aydın istanbul uçak bileti kaç TL?
İstanbul Aydın Uçak Seferleri
En Ucuz Sefer | 180 TL
Seyahat Mesafesi | 358 km
Sefer Süresi | 58 dk

Özbekistan Türkiye uçak bileti ne kadar?​

Özbekistan Türkiye uçak bileti ne kadar?
İstanbul – Özbekistan Uçak Bileti ₺ 1.610 TL’den Başlayan Fiyatlarla – KAYAK.

Hızlı trende öğretmen indirimi var mı?​

60-64 yaş arası yolculara %15. 65 yaş ve üstü yolculara %50. 12 kişi ve daha üstü gruplara %15. Basın kartı sahiplerine, öğretmenlere, askeri yolculara %15.

Türk Hava Yolları öğretmen indirimi nasıl yapılır?​

Kampanyadan nasıl yararlanılır?
- Kendinize ait bir Miles&Smiles hesabınız yoksa, önce Miles&Smiles üyelik hesabı oluşturun.
- Miles&Smiles hesabınızın “Kişisel Bilgilerim” kısmına girip T.C.
- Miles&Smiles hesabınızın “İndirim Seçenekleri” kısmına girip “Öğretmen” alanını işaretleyin.

Aydın’a en yakın havalimanı hangisi?​

Aydın’a en yakın havalimanı hangisi?
Aydın ilinde havalimanı bulunmamaktadır. En yakın havalimanı İzmir ilindedir. Uçak biletinizi Alo Bilet Hattı üzerinden İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na alarak yolculuğunuzu çok kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz.

Aydın uçak var mı?​

Aydın uçak var mı?
Aydın’da henüz sivil hava trafiğine açık havalimanı bulunmamaktadır. Bu nedenle Aydın uçuşlarınız için İzmir’de bulunan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nı kullanabilir ve sonrasında otobüs, servis veya araç kiralama imkanlarından yararlanarak Aydın’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul'dan Fergana'ya uçak bileti için Uzbekistan Airways, Türk Hava Yolları ve Air Astana gibi havayollarını tercih edebilirsiniz. Ortalama uçuş süresi 4 saat 50 dakika ve uçuş fiyatı 2178,00 TL olarak belirtilmiştir.

Öğretmen indirimi konusunda, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan öğretmenler ve üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri, beraber seyahat ettikleri kişilere belirli kabin ücretleri üzerinden indirim fırsatından yararlanabilirler.

Aydın-İstanbul uçak bileti ise 180 TL'den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. Bu rota için en ucuz sefer 58 dakika sürmektedir ve mesafe 358 km'dir.

Özbekistan-Türkiye uçak bileti ise İstanbul'dan Özbekistan'a 1610 TL'den başlayan fiyatlarla sağlanmaktadır.

Öğretmen indirimi genel olarak hızlı trende de geçerli olabilir. 60-64 yaş arası, 65 yaş ve üstü yolcular, gruplar ve basın kartı sahipleri gibi belirli gruplar indirimlerden faydalanabilir.

Türk Hava Yolları'nda öğretmen indirimi almak için, öncelikle Miles&Smiles üyelik hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Hesabınızı oluşturduktan sonra "Kişisel Bilgilerim" kısmında T.C. bilginizi girmeli ve "İndirim Seçenekleri" bölümünde "Öğretmen" seçeneğini işaretlemelisiniz.

Aydın'a en yakın havalimanı İzmir Adnan Menderes Havalimanı'dır. Aydın'da sivil hava trafiğine açık havalimanı bulunmadığı için İzmir üzerinden seyahat edebilirsiniz.

Son olarak, Aydın'da sivil hava trafiğine açık bir havalimanı bulunmamaktadır. Dolayısıyla Aydın'a uçakla gitmek isteyenler İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nı tercih ederek sonraki ulaşım imkanları ile Aydın'a gidebilirler.

Geri