SoruCevap
Yeni Üye
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya, sağlık hizmetlerinde uzman kadrosuyla öne çıkan bir sağlık kuruluşudur. Hastanenin modern teknolojiye sahip tıbbi cihazları, hastalara hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sağlamaktadır. İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya, çeşitli branşlarda uzmanlaşmış doktorlarıyla hastaların tedavi süreçlerini en iyi şekilde yönetmektedir. Hastanenin modern ve konforlu odaları, hastaların konforunu ön planda tutmaktadır. İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya, güvenilir ve etik değerlere bağlı kalarak, her hasta için özgün tedavi yöntemleri uygulamaktadır. Hastane, uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan bir kuruluş olarak tanınmaktadır.
İçindekiler
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya mı?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi, Samatya’da mı bulunuyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da kaç yatak kapasitesine sahip?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya, toplam kaç yatak kapasitesine sahiptir?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi branşlar bulunuyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi tıbbi branşlar hizmet vermektedir?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi poliklinikler var?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi poliklinikler bulunmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi laboratuvarlar bulunuyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi tür laboratuvarlar mevcuttur?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi görüntüleme yöntemleri kullanılıyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi tür görüntüleme yöntemleri kullanılmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi ameliyathaneler bulunuyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da kaç adet ameliyathane bulunmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi uzman doktorlar görev yapıyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi tıbbi uzmanlık alanlarından doktorlar görev yapmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da randevu nasıl alınır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da randevu almak için nasıl bir yol izlenmelidir?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da ziyaret saatleri nasıl?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta ziyaret saatleri nasıl düzenlenmiştir?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da otopark var mı?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta ve ziyaretçiler için otopark hizmeti bulunmakta mıdır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi sigorta şirketleri anlaşmalıdır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya, hangi sigorta şirketleri ile anlaşmalıdır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da acil servis bulunuyor mu?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da acil servis hizmeti verilmekte midir?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta kabulü nasıl yapılıyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta kabulü nasıl gerçekleştirilmektedir?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da nasıl bir hizmet kalitesi sunulmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya, hangi hizmet kalite standartlarına uymaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta odaları nasıl donatılmıştır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta odalarında hangi olanaklar ve donanımlar bulunmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da yemekhane hizmeti var mı?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta, hasta yakını ve çalışanlar için yemekhane hizmeti sunulmakta mıdır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi hastalıkların tedavisi yapılıyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi hastalıkların tanısı ve tedavisi yapılmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi tıbbi testler yapılıyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hangi tür tıbbi testler yapılmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta hakları nasıl korunuyor?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya’da hasta hakları nasıl korunmakta ve uygulanmaktadır?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya Mı?
İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya Mı? |
Yer: İstanbul |
Hizmetler: Genel cerrahi, dahiliye, ortopedi, göz hastalıkları, kadın doğum |
Poliklinikler: Dahiliye, göz hastalıkları, ortopedi, kadın doğum, çocuk sağlığı |
Acil servis: 7/24 hizmet vermektedir |
Adres: İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi, Samatya, İstanbul
Telefon: 0212 521 45 00
Web sitesi: www.istanbuleah.gov.tr
Ulaşım: Toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilir
Randevu almak: İnternet üzerinden veya telefonla randevu alabilirsiniz