- Konu Yazar
Istanbul Bursa körfezi dolaşarak kaç km?
İstanbul Bursa arası körfezi dolaşarak kaç kilometre? İstanbul Bursa arası yolculuklarda kullanılacak 4 farklı güzergah bulunurken bunlardan feribot 177 kilometre, eski karayolu, D100, 0-5 ve 0-4 üzerinden Osmangazi Köprüsü ile 150 km, ücretli yol kullanmadan Gebze Otoyolu ve İzmit üzerinden ise 242 kilometredir.Körfez Sultanbeyli arası kaç kilometre?
Sultanbeyli ile Şirinevler Mah. arasındaki mesafeNokta | Mesafe | Yakıt
Körfez | 58 km | 4,4 L
O-4 5 km, 03 dk.
Çınarlı | 62 km | 4,8 L
O-4 14 km, 07 dk.
Istanbul Didim Çanakkale üzerinden kaç km?
Istanbul Didim Çanakkale üzerinden kaç km?İstanbul üzerinden İstanbul – Bursa – Balıkesir – Manisa – İzmir –Söke – Didim güzergahı izlenerek Didim’e ulaşılabiliyor. İstanbul – Didim arası toplam mesafe yaklaşık 630 km, 8 saat 15 dakika.
Kocaeli Körfez Konya arası kaç kilometre?
Kocaeli Körfez Konya arası kaç kilometre?Konya – Kocaeli arası uzaklık kaç km? Konya – Kocaeli arası karayolu ile 554 km’dir.
İstanbul Bursa eski yol kaç km?
Tercih edilecek yollara göre mesafeler şu şekilde; Feribot ile 177 km. Eski kara yolu, 0-5 ve O-4 üzerinden 155 km (Osmangazi Köprüsü ile)İstanbul Bursa arası kaç saat sürüyor?
Bursa ve İstanbul arası yaklaşık olarak 155 km’dir. Bireyler kendi aracıyla yaklaşık olarak 3 saat içerisinde ulaşım sağlayabilir.Didim’e en kolay nasil gidilir?
Didim’e en kolay nasil gidilir?Didim’e kara yoluyla ulaşım Aydın merkez, Kuşadası ve Söke’den Didim’e düzenli olarak belediye otobüsü ve dolmuş seferleri yapılıyor. İzmir’den hareket eden şehirlerarası otobüsler Söke-Didim güzergahında hizmet veriyor.
İstanbul çanakkale kaç km ve nasıl gidilir?
İstanbul çanakkale kaç km ve nasıl gidilir?Anadolu yakasından Çanakkale şehir merkezi arası ortalama 7 saat sürmektedir. Yaklaşık mesafe ise 508 km’ dir. Detaylı harita için lütfen tıklayınız.
O-5 ve D100 üzerinden 150 km (Osmangazi Köprüsü ile) Ücretli yol kullanılmadan Gebze Otoyolu ve İzmit üzerinden 242 km sürmektedir.
Bursa İstanbul arasının kaç km olduğu hakkında pek çok kişi bilgi araştırması yapabiliyor. Bursa ile İstanbul arası 155 km olarak biliniyor. Bireyler 155 km yol giderek, Bursa şehrine ulaşabiliyor.
İstanbul Bursa arası Otobüsle kaç saat sürer?
İstanbul Bursa arası Otobüsle kaç saat sürer?İstanbul Bursa Otobüs Yolculuğu Kaç Saat Sürüyor? İstanbul Bursa arası otobüs yolculuğu süreleri değişkendir. Sefer saati, kalkış ve varış noktası gibi unsurlara bağlı olarak yol süresi 1 saat 45 dakika ile 4 saat arasında değişmektedir.
İstanbul Bursa karayolu kaç saat?
İstanbul Bursa karayolu kaç saat?Didime hava yoluyla nasıl gidilir?
Hem ülkemizde hem de dünyanın bir çok ülkesinde popüler tatil mekanı olan Didim’e havayolu ile ulaşım için; Didim havaalanı var mı sorularına cevabımız; Didim’e direk uçuş yoktur, Didim’e 143 Km.mesafedeki İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet …Adnan Menderes Didim’e nasıl gidilir?
İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Didim’e ulaşım: İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Didim ilçe merkezine 150 km uzaklıkta. Havalimanından Kuşadası ve Söke’ye giden HAVAŞ otobüsleriyle Söke’ye ulaşıp, Söke’den dolmuş ve otobüslerle Didim’e geçebilirsiniz. HAVAŞ ile Söke’ye yolculuk 35 TL.Istanbuldan çanakkaleye en hızlı nasıl gidilir?
Istanbuldan çanakkaleye en hızlı nasıl gidilir?İstanbul Anadolu Yakası’ndan Çanakkale’ye gitmek istiyorsanız, öncelikle İzmit ve ardından Bursa yolunu takip etmeniz gerekiyor. Bursa’dan sonra sırasıyla Karacabey ve Bandırma’ya ulaşacaksınız. Çanakkale merkeze ulaşmak için ise Biga ve Lapseki’yi takip etmeniz yeterli. Toplam yolculuğunuz yaklaşık 7 saat sürecek.