AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İstanbul BİLSEM Seçimi Başvuru Kılavuzu

haberci

Yeni Üye
2019 İstanbul BİLSEM Seçimi Uygulama Iş ve İşlemler
Bilim ve Sanat Merkezlerine Alınacak Üstün Yetenekli Öğrencilerin Seçimi Tatbik Meslek ve İşlemleri Başlamıştırİstanbul İl Ulusal Eğitim Müdürlüğü Göre Yapılan Duyuruya Göre Bilim Ve Sanat Merkezlerine Alınacak Üstün Yetenekli Öğrencilerin Seçimi Başvuru Meslek Ve İşlemlerinin Başladığı Belirtildi İşte konuyla alaka Duyuru şöyle;
Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi ile Ataşehir İstanbul Bilim ve Sanat Merkezine 20192019 eğitim öğretim yılında alınacak üstün kabiliyetli öğrencilerin seçimi kullanım işlemleri 6 Şubat 30 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak olup, konu ile ilgili rehber ilişiktedir
Kılavuz için tıklayınız *

Merhaba,

İstanbul BİLSEM Seçimi Başvuru Kılavuzu'na göre, 2019-2020 eğitim öğretim yılında Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi ile Ataşehir İstanbul Bilim ve Sanat Merkezine alınacak üstün yetenekli öğrencilerin seçimi için başvuru işlemleri 6 Şubat - 30 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvuruların bu tarih aralığında yapılması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli olan kılavuza erişmek için "Kılavuz için tıklayınız" bağlantısına tıklayabilirsiniz. Başvuru işlemleri hakkında detaylı bilgiyi kılavuzda bulabilirsiniz. Eğer detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa, kılavuzu inceleyerek gerekli adımları takip edebilirsiniz.

Başvuru yapacak olan öğrencilere başarılar dilerim. Eğer başka sorularınız varsa, çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri