AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İstanbul Aydın Üniversitesi Hibrit Mi?

SoruCevap

Yeni Üye
İstanbul Aydın Üniversitesi, Hibrit Mi? Hibrit eğitim modeli, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde başarıyla uygulanmaktadır. Üniversite, öğrencilere uzaktan ve yüz yüze eğitim imkanı sunarak esneklik sağlar. Öğrenciler, hibrit eğitim sayesinde diledikleri zaman ve yerde derslerini takip edebilirler. İstanbul Aydın Üniversitesi, uzaktan eğitim teknolojileriyle donatılmıştır ve öğrencilere interaktif bir öğrenme deneyimi sunar. Öğretim kadrosu, alanında uzman ve deneyimlidir, bu da öğrencilerin başarıya ulaşmasını sağlar. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, kaliteli eğitim ve uluslararası işbirlikleri ön plandadır. Öğrenciler, mezuniyet sonrası iş imkanlarına sahip olurken aynı zamanda kültürel etkinliklere de katılma fırsatı bulurlar.
İçindekiler

İstanbul Aydın Üniversitesi Hibrit Mi?​

İstanbul Aydın Üniversitesi, hibrit eğitim modelini kullanmakta mı?

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Hangi Bölümler Hibrit Eğitim Veriyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde hangi bölümler hibrit eğitim modeliyle eğitim veriyor?

Hibrit Eğitim Nasıl Gerçekleştiriliyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitim nasıl uygulanıyor? Hangi yöntemler kullanılıyor?

Öğrenciler Hangi Durumlarda Yüz Yüze Eğitime Katılıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğrenciler hangi durumlarda yüz yüze eğitime katılıyor? Hangi dersler yüz yüze yapılıyor?

Hibrit Eğitimde Online Dersler Nasıl İşleniyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde online dersler nasıl işleniyor? Hangi platformlar kullanılıyor?

Yüz Yüze Eğitimlerde Hangi Önlemler Alınıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde yüz yüze eğitimlerde hangi önlemler alınıyor? Pandemi döneminde neler yapılmaktadır?

Hibrit Eğitimde Hangi Öğretim Materyalleri Kullanılıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde hangi öğretim materyalleri kullanılıyor? Ders notları, sunumlar vb.

Öğrenciler Online Derslere Nasıl Katılıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğrenciler online derslere nasıl katılıyor? Hangi platformlar kullanılıyor?

Hibrit Eğitimde Sınavlar Nasıl Yapılıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde sınavlar nasıl yapılıyor? Online mı, yüz yüze mi?

Hibrit Eğitimde Öğrencilere Nasıl Destek Sağlanıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde öğrencilere nasıl destek sağlanıyor? Akademik danışmanlık, öğretim elemanlarıyla iletişim vb.

Hibrit Eğitimde Devamsızlık Kuralları Nasıl Uygulanıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde devamsızlık kuralları nasıl uygulanıyor? Hangi durumlarda devamsızlık yapılabilir?

Hibrit Eğitimde Stajlar Nasıl Gerçekleştiriliyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde stajlar nasıl gerçekleştiriliyor? Online stajlar mümkün mü?

Hibrit Eğitimde Laboratuvar ve Uygulama Dersleri Nasıl İşleniyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde laboratuvar ve uygulama dersleri nasıl işleniyor? Hangi önlemler alınıyor?

Hibrit Eğitimde Sosyal Etkinlikler Nasıl Yapılıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde sosyal etkinlikler nasıl yapılmaktadır? Hangi etkinlikler online, hangileri yüz yüze gerçekleştiriliyor?

Öğrencilerin Hibrit Eğitimden Memnuniyet Düzeyi Nasıl?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitim alan öğrencilerin memnuniyet düzeyi nasıl? Öğrencilerin görüşleri nelerdir?

Hibrit Eğitimde Öğrencilerin İnternet ve Teknoloji İhtiyaçları Nasıl Karşılanıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde öğrencilerin internet ve teknoloji ihtiyaçları nasıl karşılanıyor? Üniversite tarafından destek veriliyor mu?

Hibrit Eğitimde Öğrencilere Hangi İmkanlar Sunuluyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde öğrencilere hangi imkanlar sunuluyor? Kütüphane, araştırma merkezleri vb.

Hibrit Eğitimde Aynı Anda Birden Fazla Ders Nasıl İşleniyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde aynı anda birden fazla ders nasıl işleniyor? Çakışan dersler nasıl çözülüyor?

Hibrit Eğitimde Öğrencilerin Ders Seçimi Nasıl Yapılıyor?​

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde hibrit eğitimde öğrencilerin ders seçimi nasıl yapılıyor? Online dersler için ayrı bir seçim süreci var mı?

İstanbul Aydın Üniversitesi Hibrit Mi?​

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye’nin önde gelen vakıf üniversitelerinden biridir.
Hibrit Mi? İstanbul Aydın Üniversitesi, hem yüz yüze eğitim hem de online eğitim imkanı sunar.
Yüksek Kalite İstanbul Aydın Üniversitesi, uluslararası standartlarda eğitim ve öğretim vermektedir.
Çeşitli Bölümler İstanbul Aydın Üniversitesi, farklı disiplinlerde birçok bölüm ve program sunmaktadır.
Uygun Fiyatlar İstanbul Aydın Üniversitesi, kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunar.

Modern Kampüs İstanbul Aydın Üniversitesi, modern ve çağdaş bir kampüse sahiptir.
Öğrenci Kulüpleri İstanbul Aydın Üniversitesi, öğrencilerin ilgi alanlarına göre çeşitli kulüpler sunar.
Staj ve İş İmkanları İstanbul Aydın Üniversitesi, öğrencilere staj ve iş imkanları sağlar.
Uluslararası İşbirlikleri İstanbul Aydın Üniversitesi, birçok uluslararası üniversite ile işbirliği yapmaktadır.
Öğrenci Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi, öğrenciler için birçok sosyal ve kültürel etkinlik sunar.

Geri