SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı İçin Malzemeler
2 adet somon fileto
Tuz, karabiber
2 kaşık zeytinyağı
2 diş sarımsak
200 ml krema
Krema için
Biraz tuz ve karabiber
Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Somon balıkları tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağı döküp balıkları artlı önlü pişirin. Ben 5 dk bi tarafını, öbür tarafı da kapağı kapalı halde 4 dk pişirdim.
Balıkları tavadan çıkartın ve birebir tavaya sarımsağı koyup kavurun.
Kremayı da döküp ıspanakla birlikte karıştırın.
Balıkları tekrar tavaya yerleştirin ve altı kısık formda 1-2 dakika daha pişirin.Yanına pappardelle makarnası yaptım, her makarna çeşiti yakışıyor.
Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet somon fileto
Tuz, karabiber
2 kaşık zeytinyağı
2 diş sarımsak
200 ml krema
Krema için
Biraz tuz ve karabiber
Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Somon balıkları tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağı döküp balıkları artlı önlü pişirin. Ben 5 dk bi tarafını, öbür tarafı da kapağı kapalı halde 4 dk pişirdim.
Balıkları tavadan çıkartın ve birebir tavaya sarımsağı koyup kavurun.
Kremayı da döküp ıspanakla birlikte karıştırın.
Balıkları tekrar tavaya yerleştirin ve altı kısık formda 1-2 dakika daha pişirin.Yanına pappardelle makarnası yaptım, her makarna çeşiti yakışıyor.
Ispanaklı Kremalı Somon Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı