AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ispanak (Pirinçli)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Ispanak (Pirinçli) Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo ıspanak
1 adet soğan
2 adet sarımsak
2 yemek kaşığı pirinç
1 yemek kaşığı domates-biber salçası
2 yemek kaşığı domates rendesi
Zeytinyağı

Ispanak (Pirinçli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanakları küçük küçük doğrayalım.
Sudan geçirelim sirkeli suda 15 dk bekletelim.
Tencereye zeytinyağını,soğanı ve sarımsağı küp küp doğrayıp ekleyelim,pembeleşinceye kadar kavuralım.
Ispanakları güzelce yıkayıp süzdükten sonra kavrulan soğan ve sarımsağa ekleyelim,pirinci,tuzu ve karabiber ekleyip sıcak suyu tencerenin yarısına kadar dökelim orta ateşte pişmeye bırakalım.
Ispanakların rengi değiştiğinde ve pirinçler yumuşadığında ocağı kapatalım, dinlendirelim.Şimdiden afiyet olsun
Ispanak (Pirinçli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst