SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Ispanak Mezesi (Borani) Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kg ıspanak
1 büyük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
Sıvı yağ
Tuz
Yoğurt
Ispanak Mezesi (Borani) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanımızı küp küp doğrayıp yağda kavuralım.
Daha sonra dövdüğümüz sarımsakları ek edelim.
En son yıkanmış doğranmış ıspanakları ve tuzunu atalım.
10 dk kadar kavuralım.
Soğuduktan sonra yoğurtla karıştırıp üzerine biber yakabilirsiniz mükemmel hafif bir lezzet deneyenlere afiyet olsun.
Ispanak Mezesi (Borani) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kg ıspanak
1 büyük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
Sıvı yağ
Tuz
Yoğurt
Ispanak Mezesi (Borani) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanımızı küp küp doğrayıp yağda kavuralım.
Daha sonra dövdüğümüz sarımsakları ek edelim.
En son yıkanmış doğranmış ıspanakları ve tuzunu atalım.
10 dk kadar kavuralım.
Soğuduktan sonra yoğurtla karıştırıp üzerine biber yakabilirsiniz mükemmel hafif bir lezzet deneyenlere afiyet olsun.
Ispanak Mezesi (Borani) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı