AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Isonem Thermal boya ne ise yarar?

Editör

Yeni Üye

Isonem Thermal boya ne işe yarar?​

Duvar tavanlarda nem ve küf oluşumunu engeller. Ayrıca su ve ses özelliğine sahiptir, Kir tutmaz, kolay temizlenir. Geç tutuşurluk ve yanmazlık özelliği vardır.

Yalıtım boyası demek ne demektir?​

Bu boyalar strafor değildir. Farklı kimyasal bileşenlerden oluşmakla birlikte seramik maddenin yalıtkanları kullanılmaktadır. Uygulandığı alanda gözle görülmeyecek kadar küçük tanecikler bırakır ve bunlar da ısı geçişini engeller. Aynı zamanda yaşam alanlarında ısınma masraflarından da kar etmenize yardımcı olur.

Termal boya nedir?​

Termal boya nedir?
Rusya Bilim Akademisi ve daha sonra NASA tarafından tarafından icat edilen bu boyalar kullanıldığında aslına bakılırsa ısının ortamdan dışarı çıkmasını engelleyerek termal bariyer oluşturuyor. Bu sayede ortamın ısınması için uzun zaman harcanmamış oluyor. Bu boyalar da yalıtım ihtiyacına pratik çözümler sunuyor.

Isonem Thermal Paint kaç m2 boyar?​

Isonem Thermal Paint kaç m2 boyar?
Ölçüm metodu TS 825’e göre yapılmıştır. SARFİYAT: 1 lt/m² ( mutlaka uygulama 1 lt/m2 yada, en az 1mm & 1,5 mm kalınlıkta olmalıdır.)

Isonem boya nerelerde kullanılır?​

Iç ve dış duvarlarda, binalarının subasmanlarında, bodrumlarda, garaj ya da kilerlerde, kuzeye bakan iç duvarlarda ve bir çok nem ve rutubet görülen mahal alanlarında kullanılır.

Isonem boyanın özellikleri nelerdir?​

Su bazlı, uzun ömürlü, esnek ve sağlam yapılı, kir ve leke tutmayan yıkanabilir/silinebilir özellikte, her türlü iklim koşullarına dayanıklı, canlı renklere sahip ve parlak özel bir iç ve dış cephe boyasıdır.

Isı yalıtım boyası işe yarıyor mu?​

Isı yalıtım boyası işe yarıyor mu?
Uygulandığı zeminin nem tutmasını ve neme bağlı olarak küf oluşumunu engellemektedir. Uygulaması bir hayli kolay olan ısı yalıtım boyası işçilik maliyetlerinizin azalmasına da yardımcı olacaktır. Ayrıca uygulandığı alanın kat sayısına bağlı olmak üzere %40 oranlarında enerji tasarrufu sağladığı kanıtlanmıştır.

1 kg Isonem kaç metrekare?​

1 kg Isonem kaç metrekare?
rutubet-Nem-Küf önlemede %100 etkili ürün 1 kğ ürün 2 m2 alana yetmektedir binaların iç ve dış duvarlarında doğa koşullarından oluşan nem ve rutubet sorunlarının giderilmesi için özel kimyasallar ve polimerlerle modifiye edilerek üretilmiş çok güçlü bir yalıtım boyasıdır.
Isonem kaç m2 yer yapar?​
1 teneke 36 m2’uygulanır. Gri-yeşil ve şeffaf olarak 2 renk mevcuttur.
Rutubetli odaya hangi boya ile boyanır?​
DYO DYOSTOP Rutubetli Yüzeyler İçin Özel Boya 0,75 L TANIM : Termoplastik reçine esaslı, kokusu giderilmiş solventle formüle edilmiş, rutubeti bloke eden, kullanıma hazır, mat iç cephe duvar boyasıdır. ÖZELLİKLERİ : İç cephede her türlü nemli yüzey üzerine rahatlıkla uygulanabilir.

Isonem ömrü ne kadar?​

Isonem ömrü ne kadar?
UYGULAMA ŞEKLİ: Uygulama yapılmadan önce yüzeye ISONEM UNIVERSAL ASTAR izolasyon ve boya astarı tek kat halinde 200-300 gr/m² sarfiyatla uygulanmalıdır. Daha sonra astar 4 saat kurumaya bırakılır. Astardan sonra hazırlanan yüzeye iki kat halinde 4 saat arayla uygulama yapılır ve boya işlemi bitirilir.

Isonem nasıl renklendirilir?​

Isonem nasıl renklendirilir?
Dış cephe uygulamalarında ürün inceltilmeden rulo veya fırça ile tercihe göre 2 -3 kat uygulama yapılabilir. İç cephe uygulamalarında renk ve kapatıcılığa göre 1 ya da 2 kat olarak uygulanmalıdır. Çatı uygulamalarında 2 – 3 kat uygulama yapılması tavsiye edilir.

Evin dış cephesini beyaza boyamak ısı yalıtımı sağlar mı?​

UV ışınlarına karşı koruma sağlayan dış cephe boyası, güneş ışınları nedeniyle renk solmalarını ve sararmaları engeller. İki kat ısı yansıtma özelliğiyle evin serin kalmasını sağlar.

Küf önleyici boya işe yarıyor mu?​

Bu tarz boyalar çok işe yaramaktadır. Oluşan rutubetin yok olmasını sağlar ve bir daha rutubet oluşmasına engel olur. Bu sebeple evinde rutubet olan herkes bu boyaları kullanarak evindeki rutubeti yok edebilir.

Isonem Thermal boya nem ve küf oluşumunu engelleyen bir özellik sergiler. Su ve ses yalıtımına sahip olmasıyla beraber kir tutmaz ve kolay temizlenebilir bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda geç tutuşma ve yanmazlık özellikleriyle de dikkat çeker.

Yalıtım boyaları, genellikle seramik maddenin yalıtkanlarından oluşur ve ısı geçişini engelleyerek termal bariyer oluştururlar. Uygulandığı yüzeyde küçük tanecikler bırakarak enerji tasarrufu sağlar ve ısı kayıplarını azaltır.

Termal boya ise ısının dışarı çıkmasını engelleyerek ortamın ısınması için daha az enerji harcamayı sağlar. Yalıtım ihtiyacına pratik çözümler sunar ve uzun vadede enerji tasarrufu sağlar.

Isonem Thermal Paint, ölçüm metoduna göre 1 lt/m² kadar bir alana kaplama yapabilmektedir. Uygulama kalınlığına dikkat edilerek en etkili sonuç alınabilir.

Isonem boya iç ve dış duvarlarda, binaların subasmanlarında, bodrumlarda, garaj veya kilerlerde, nem ve rutubet sorunu olan bölgelerde kullanılabilir. Su bazlı, uzun ömürlü, esnek, kir tutmayan ve her türlü iklim koşullarına dayanıklı özelliklere sahiptir.

Isı yalıtım boyaları, uygulandıkları zeminde nem ve küf oluşumunu engelleyerek enerji tasarrufu sağlarlar. %40'a varan oranlarda enerji tasarrufu sağlayabilir ve işçilik maliyetlerini azaltabilirler.

DYO DYOSTOP Rutubetli Yüzeyler İçin Özel Boya, iç cephede nemli yüzeylere uygulama yapabilen, rutubeti engelleyen bir boya çeşididir. Rutubet sorunlarının giderilmesine yardımcı olabilir.

Isonem'in ömrü, doğru şekilde uygulandığında uzun ömürlü olabilir. Uygulama aşamalarına dikkat edilerek etkili sonuçlar elde edilebilir.

Evin dış cephesini beyaza boyamanın ısı yalıtımı sağlayabilmesi mümkündür. İki kat ısı yansıtma özelliğine sahip dış cephe boyasıyla evin serin kalması ve UV ışınlarına karşı korunması sağlanabilir.

Küf önleyici boyalar, rutubet sorunlarına karşı etkili bir çözüm sunarlar. Oluşan rutubeti engeller ve tekrar oluşmasını önler. Bu şekilde evinde rutubet sorunu yaşayanlar için faydalı bir ürün olabilir.

Geri