AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ISO Belgesi TSE Yerine Gecer mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ISO Belgesi TSE Yerine Geçer mi?​

1947 yılında kurulan ve yaptığı standardizasyon çalışmaları sonucu sanayiye, ticarete ve tüketicilere katkılar sağlayan ISO (International Organization for standardization)Uluslararası standart Organizasyonudur. TSE, ISO’nun üyesi ve Türkiye’deki tek temsilcisidir.

TSE EN ISO 9001 nedir?​

ISO 9001 Standardı, esas olarak bir kontrol mekanizmasıdır. Bu standardın amacı, hata ve kusurları azaltmak, ortadan kaldırmak ve daha önemlisi oluşabilecek hata ve kusurları önlemektir. Standart, direk olarak ürün ve hizmet kalitesiyle ilgili değil, yönetim sisteminin kalitesi ile ilgilidir.
TSE ISO EN 9000 nedir?
ISO 9000, kalite güvence sisteminin geliştirilmesi, uygulanması ve etkinliğinin iyileştirilmesi ve müşteri şartlarının karşılanması yoluyla müşteri memnuniyetinin arttırılması için proses yaklaşımının benimsenmesidir.

TS EN ISO 9001 belgesi nedir?​

ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ISO 9001 ise etkin bir kalite yönetim sistemini tanımlayan bir standarttır. Kuruluş bu standardın şartlarını sağladığında ISO 9001 belgesini alabilir. Belge kuruluşun ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösterir.

TSE ISO ne demek?​

TSE bu standardı Türkçeye çevirdikten sonra TS yani Türk Standardı kısaltması EN (Europen Norm) Avrupa Normları ve Standardın tam adını yazarak standardı yayınlar. Bu nedenle TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standardı denilmektedir.
TS en ISO ne demek?

TS EN ISO ne demek?​

TS EN ISO 9000 2015 nedir?​

ISO 9001 2015 standardının amacı ÜRÜN ve HİZMETİN MÜŞTERİ VE YASAL ŞARTLARA UYGUNLUĞU ile ilgili olarak güvence verirken aynı zamanda RİSK YÖNETİMİ, SÜREKLİ İYİLEŞME ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ yakalamak isteyen bir firmanın şartlarının değerlendirilmesidir.
TS en ISO 19011 nedir?
ISO 19011 Standardı; tetkik programlarının yönetilmesi, yönetim sistemlerinin iç ve dış tetkiklerinin yapılması ile tetkikçilerin yeterlilik ve değerlendirmesi hakkında kılavuzluk bilgilerini veren standarttır. Son revizyonu; 31.01.2012 tarihinde yayınlanmıştır.

ISO nedir ne işe yarar?​

Fotoğrafçılıkta ISO nedir? ISO nedir sorusuna çok temel bir yanıt olarak, “fotoğraf makinemizin ışığa duyarlılık düzeyidir” diyebiliriz. ISO değeri ne kadar düşük olursa ışığa duyarlılık o kadar düşük olur, ISO değeri arttıkça fotoğraf makinemizin hassaslığı da artar.

TS EN ISO 1400 nedir?​

ISO 14001; hammaddeden, tüketiciye sunulan son ürüne kadar olan sürecin her evresinde çevresel etmenlerin gerekli tedbirlerle kontrol altına alınarak çevreye verilebilecek zararların asgari düzeye indirilmesini sağlayan bir standartlar bütünüdür.
ISO EN ne demek?
ISO, Türkçe açılımı ile Uluslararası Standardizasyon Kuruluşu, İngilizce açılımı ile (International Organization for Standardization) anlamına gelir. ISO için, küçük veya büyük çaplı her türlü işletme için gerekli olan standartlar topluluğudur diyebiliriz.

Geri