AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ismail cizik nasil oldu?

Editör

Yeni Üye

Ismail çizik nasıl öldü?​

Diyarbakır’da düzenlenen koşuda at binen İsmail Çizik, dönüş yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kaza sırasında araçta bulunan amca Aydın Çizik kazayı yaralı atlattı.

Ismail çizik nereli?​

Türkiye Jokey Kulübü’ndne yapılan açıklamada şöyle denildi: “11 Kasım Çarşamba günü Diyarbakır yarışlarında at bindikten sonra Şanlıurfa’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren aprantimiz İsmail Çizik aynı gün Viranşehir’e bağlı Direkli Köyü’nde toprağa verildi.

Hışman çizik ne zaman jokey oldu?​

Hışman çizik ne zaman jokey oldu?
2016’da toplam 139 yarış kazanan 22 yaşındaki genç binici, jokeyliğe terfi ettikten sonra 2017’de 63, 2018’da ise 99 yarış kazanırken, çok başarılı bir sezon geçirdiği bu sene ise 8 Aralık 2019 tarihi itibariyle 183 yarış kazanmayı başardı.

Vedat Abiş kimdir?​

Vedat Abiş kimdir?
Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi’nin 34’üncü dönemini birincilikle noktalayan Vedat Abiş, son haftaların yıldızı parlayan yeteneklerinden biri… Mezun olduğu 2019 yılında 48 kez at binip 2 yarış kazanabilen genç binici, geçen seneyi ise 247 at binip 19 birincilikle kapatmıştı.

Vedat Abiş kimdir nerelidir?​

Doğum yerim Tarsus ama aslen Diyarbakırlıyım. Yaşım 18… Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezinin 34.Dönemini birincilikle bitirdim ve daha sonra apranti olarak at binmeye başladım. − Sevgili Vedat öncelikle geçen hafta İstanbul’da Renk isimli safkanla 150’inci yarışını kazanarak jokeyliğe terfi ettin.

Apranti Görkem Özçelik kimdir?​

Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezinin 2019 yılı mezunlarından başarılı apranti Görkem Özçelik, 13 Şubat 2022 Pazar günü İzmir 3.koşuda bindiği Red Justen ile 150’inci yarışını kazanarak jokeyliğe terfi etti. Mezun olduğu yıl sadece 5 kez at binebilen, 2020 yılında ise 82 kez…

Apranti Görkem Özçelik kaç yarış kazandı?​

Apranti Görkem Özçelik kaç yarış kazandı?
Görkem Özçelik diplomasını merhum Ziya Adalar’ın elinden alırken… Mezun olduğu yıl sadece 5 kez at binebilen, 2020 yılında ise 82 kez at binip sadece 3 yarış kazanan genç binici, geçen sene büyük bir çıkış yakalamış ve 956 koşuda at binip 114 yarış kazanmıştı.

Görkem Özçelik kac yarış kazandı?​

Görkem Özçelik kac yarış kazandı?
2020 yılında 3, 2021 yılında ise 114 yarış kazanmayı başaran Görkem Özçelik, bu sene ise 15 Şubat itibariyle 34yarış kazandı.

Merhaba,

İsmail Çizik'in ölümü Diyarbakır'da düzenlenen bir koşudan dönüş yolunda meydana gelen trafik kazası sonucunda gerçekleşti. At üzerindeyken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybettiği belirtiliyor. Kaza esnasında araçta bulunan amcası Aydın Çizik ise yaralı olarak kurtulmayı başardı.

İsmail Çizik'in Diyarbakır'da Viranşehir'e bağlı Direkli Köyü'nde toprağa verildiği bilgisi paylaşılmıştır.

Hışman Çizik ise jokeyliğe 2016 yılında başlamış ve o zamandan bu yana başarılı bir kariyer sergilemiştir. 2019 itibariyle 183 yarış kazanmayı başarmıştır.

Vedat Abiş ise Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'nin 34. dönemini birincilikle tamamlayan ve genç yaşına rağmen başarılı bir jokey olmaya aday olan isimlerden biridir. Mezuniyet yılından bu yana önemli bir başarı grafiği çizmiş ve yarışlarda önemli bir çıkış yakalamıştır.

Apranti Görkem Özçelik ise mezuniyet yılında sadece 5 yarış kazanabilmiş ancak sonraki yıllarda büyük bir ivme göstererek sayısız yarışı kazanmış ve jokeyliğe terfi etmiştir. Görkem Özçelik'in koşularda sergilediği başarılı performans dikkat çekicidir. Son bilgilere göre 2020 yılında 3, 2021 yılında 114 ve 2022 yılında 34 yarış kazanmıştır.