AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ismail Balaban ilayda sekerle evlendi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

İsmail Balaban ilayda şekerle evlendi mi?​

TV8 Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban evleniyor. Instagram’da sevgilisinin yaptığı bir açıklama ‘İlayda Şeker hamile mi’ söylentilerini beraberinde getirdi. İlayda Şeker İsmail Balaban ile çocuklarının ismini bile bulmuş!

Survivor ilayda sevgilisi kimdir?​

Survivor ilayda sevgilisi kimdir?
İlayda Oral 25 Ağustos 1994 tarihinde dünyaya geldi. Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladı. Sevgilisi Anıl Berk Baki gibi sporla iç içe bir yaşam süren Oral, kayak ve snowboard ile ilgili.

Ilayda ile İsmail Balaban sevgili mi?​

İsmail Balaban’ın sevgilisi İlayda Şeker’e aldığı yeni yıl hediyesi dudak uçuklattı

İsmail Balaban ilayda Şeker nasıl sevgili oldu?​

İsmail Balaban ilayda Şeker nasıl sevgili oldu?
İlayda Şeker, sosyal medya hesabından Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile nasıl sevgili olduklarını anlattı. Survivor sona erdikten sonra nişanlısı Gamze Atakan’dan ayrılan İsmail Balaban, yarışmadaki takım arkadaşı İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Gamze Atakan ne dedi?​

İsmail’in annesi nişanlısı Gamze Atakan için “O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada” dedi.

Gamze Atakan kim nereli?​

Gamze Atakan kim nereli?
Gamze Atakan kimdir, nereli, mesleği ne; Gamze Atakan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümü mezunudur. Antalya Finike’de yaşan Atakan iyi derecede İngilizce bilmektedir. Atakan, bir dönem Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yaşadığı aşkla gündeme gelmiştir.

İsmail Balaban ilayda şeker nasıl sevgili oldu?​

İsmail Balaban babası neden hapse girdi?​

İsmail Balaban babası neden hapse girdi?
Doğduğu köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılının son günlerinde, henüz 16 yaşındayken hint keneviri yetiştirmek suçundan cezaevine girdi. Altı ay hapis ve 16,000 lira da para cezasına çarptırılan Balaban, serbest kaldıktan sonra para cezasını ödeyemeyince para cezası üç yıl mahkûmiyete çevrildi.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in aşkı hakkında bilgi vermek için buradayım! İlayda Şeker, Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile ilişkilerini sosyal medya üzerinden duyurdu. İsmail Balaban, yarışmanın sona ermesinin ardından nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılarak, yarışmadaki takım arkadaşı İlayda Şeker ile bir ilişkiye başladı. İkilinin ilişkisi, İlayda Şeker'in Survivor 2021'de yarışan ve finale kadar ilerleyen İsmail Balaban ile olan yakın arkadaşlığının aşka dönüşmesi şeklinde gelişti.

Öte yandan, İsmail Balaban'ın annesinin nişanlısı Gamze Atakan hakkında söylediği sözler dikkat çekici. Gamze Atakan, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümü mezunu olan ve Antalya Finike'de yaşayan bir isimdir. Ayrıca Atakan, iyi derecede İngilizce bilmektedir. İsmail Balaban ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmiştir.

İsmail Balaban'ın babasının geçmişi hakkında da bilgi verilmiş. Balaban'ın babası, doğduğu köyde eğitim gördükten sonra hint keneviri yetiştirmek suçundan cezaevine girmiştir. Altı ay hapis cezası ve para cezası almış, ancak para cezasını ödeyemeyince cezası üç yıl hapis cezasına çevrilmiştir.

Eğer başka sorularınız varsa, sormaktan çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri