- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
İsmail Balaban a ne oldu?
Survivor 2021’in şampiyonu İsmail Balaban, bir süredir İlayda Şeker ile aşk yaşıyor. Balaban ile Şeker’in evlilik hazırlığı yaptığı ortaya çıktı.Ismail Balabanla ilayda şeker evlendi mi?
İsmail Balaban ile evleneceği konuşulan İlayda Şeker, bir an olsun Balaban’ın yanından ayrılmıyor. ”Düğün ne zaman?” sorusuna ”Bilmiyorum farkında mısınız ama ben Antalya’da yaşıyorum, sizce neden?” cevabı veren Şeker, takipçilerine evlilik sinyali vermişti.
İsmail Balaban en son kimi yendi?
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde finale kaldı ve Orhan Okulu’yu yenerek Başpehlivanlık unvanının sahibi oldu. Antalya Elmalı İlçesi Akçay Köyü’nde dünyaya gelen İsmail Balaban’ın annesi Gülsüm hanım, babası ise Hasan Bey’dir.İsmail Balaban ne kadar para kazandı?
Konu hakkında geçtiğimiz yıl yapılan açıklamalarda Survivor şampiyonunun 500 bin TL’lik ödül kazandığı duyurulmuştu. Bu yıl da ödülde bir değişiklik olmadı ve Survivor birincisi 500 bin TL değerindeki ödülünde sahibi olmuş oldu.
İsmail Balaban ilayda evlendi mi?
TV8 Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban evleniyor. Instagram’da sevgilisinin yaptığı bir açıklama ‘İlayda Şeker hamile mi’ söylentilerini beraberinde getirdi. İlayda Şeker İsmail Balaban ile çocuklarının ismini bile bulmuş!Ilayda şeker ve İsmail Balaban evli mi?
“EVLENELİ BİR SENE OLDU” Son olarak İsmail Balaban’ın ailesiyle düğün alışverişi yaparken görüntülenen İlayda Şeker, bir takipçisinin “Evleneli kaç yıl oldu, nikah fotoğraflarınız var mı?” sorusu üzerine “Evleneli yaklaşık 1 sene oldu. Fotoğraflardan size bir albüm yapacağım” itirafında bulundu.
Ilayda şeker kimle beraber?
Survivor 2021 sezonu yarışmacısı İsmail Balaban, annesinin ‘yılan’ dediği Gamze Atakan’dan ayrılarak programdaki takım arkadaşı olan İlayda Şeker ile ilişkiye başlamıştı.İsmail Balaban ilayda Şeker sevgili mi?
İsmail Balaban’ın sevgilisi İlayda Şeker’e aldığı yeni yıl hediyesi dudak uçuklattı