- Konu Yazar
Işletme mezunları hangi bilgisayar programlarını bilmeli?
İşletme mezunu kişinin, mutlaka edinmesi gereken sertifika programlarından bazılarını da aşağıdaki listeden bulabilirsiniz.E sertifika nedir ne işe yarar?
E- sertifika sisteminde mesleki ya da kişisel gelişim eğitim programına katılan kişiler internet üzerinden uzaktan eğitim alır. Eğitim tamamlandıktan sonra bir sınav yapılır ve katılımcılara sertifika verilir. Sertifikalar isme göre düzenlenmiş tek nüsha Türkçe ve İngilizce şeklinde verilir.Hangi bilgisayar programlarını bilmeli?
İş hayatında en önemli bilgisayar programları nelerdir?
En iyi işletme bölümü hangi üniversitede?
En İyi Üniversiteler En İyi Bölümler
Üniversite onaylı sertifika ne demek?
Üniversite onaylı sertifika, üniversitelerin herhangi bir kariyer ya da ilgi alanına ilişkin olarak düzenlediği eğitimlerin sonunda katılımcılara sunduğu sertifikanın üzerinde ilgili üniversitenin onayını belirten imza, logo gibi işaretlerin bulunduğu belgedir.E-sertifika işe yarar mı?
Online sertifikalar, içinde bulunduğumuz teknoloji çağında kariyer hayatında yükselmeyi sağlarken, aynı zamanda iş bulma sürecini kolaylaştırır. Ayrıca dijital bir sertfikaya sahip olmak, sürekli değişen ve gelişen dünyayı yakından takip ettiğini gösterir.AÖF e-sertifika sınavları online mi?
2021 Güz dönemi e-Sertifika Programlarının sınavları Türkiye’de 81 ilde online olarak gerçekleştirilecektir. Öğrenciler kayıt başvurusu esnasında tercih etmiş oldukları ilde tek oturumda sertifika sınavlarına gireceklerdir.