Isletme belgesi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

İşletme belgesi nasıl alınır?​

👉 https://tekpencere.tarbil.gov.tr/ adresine E- Devlet şifresiyle giriş yapılır. Üst kısımda bulunan “BELGE AL“ tıklanarak, İşletme Tescil Belgesini almak istediğiniz işletme seçilerek ödeme yapılıp, doğrulanabilir işletme tescil belgesi alınır.

İşletme belgesini kim verir?​

(2) İşletme belgesi almak isteyen işveren veya işveren vekili, EK-1’de yer alan başvuru ve beyan formu ile bölge müdürlüğüne bizzat, posta yoluyla veya elektronik ortamda müracaat eder.
İşletme tescil belgesi ne ise yarar?
İşletme tescil belgesi, işletmenin sahip bilgileri, adresi, sürü bilgileri, hayvan türü ve hayvan sayısı gibi bilgilerin yer aldığı, hayvancılık işletmesinin TÜRKVET’te kayıtlı olduğunu gösteren belge.
İşletme kayıt belgesi kimlere verilir?
5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu gereği; Gıda üretim Catering, lokanta, pastane, vb. işletmeler, Gıda ile temas eden madde ve malzeme üreticileri, Gıda dağıtım işletmeleri ve gıda toptancıları İşletme Onay / Kayıt Belgesi almak zorundadır.

Hayvancılık işletme belgesi nasıl alınır?​

Çiftçilik ile uğraşan kimselere devlet tarafından verilen destekten faydalanmaları için ilk önce çiftçi belgesi alınır. Çiftçilik belgesini e-Devlet üzerinden gerekli başvuru formunu doldurup veya internete çiftçi kayıt formu yazıp başvuru formunu doldurup Tarım İl Müdürlüğüne giderek formunuzu teslim edebilirsiniz.

İşletme kayıt onay belgesi nasıl alınır?​

İşletme Kayıt Belgesi İçin Başvuru Süresi İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı aldıktan sonra işletme kayıt işlemlerini yaptırmak üzere, en geç otuz gün içerisinde başvuru yapmak ve başvuru tarihinden itibaren en geç üç ay içerisinde kayıt işlemlerini tamamlamak zorundadırlar.
İşletme yetki belgesi nereden alınır?
Bu belge Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilir. 05 Eylül 2018 tarihi itibarı ile Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi (https://ttbs.gtb.gov.tr)üzerinden alınan başvurular sonrasında, emlak işletmelerine yetki belgeleri Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilemeye başlanmıştır.
İşletme tescil numarasi nedir?
Ticaret siciline kayıtlı olan ticaret şirketi ve ticari işletmelere MERSİS’te verilen 16 haneli tekil ve benzersiz numara MERSİS numarasıdır. MERSİS numarası gerçek kişiler için T.C. kimlik numarası, tüzel kişiler için ise vergi numarası kullanılarak oluşturulmaktadır.

Hayvancılık işletmesi ne demek?​

Hayvan ve hayvansal ürünler elde etmek amacıyla üretim faktörlerini bilinçli ve sistemli şekilde bir araya getiren, azami kâr elde etmek amacıyla üretimde bulunan, bu üretim sonucu katma değer yaratan iktisadi ünitelere hayvancılık işletmesi denir.

Canlı hayvan Alım Satım Belgesi nasıl alınır?​

HAYVAN SATICILARINDAN (CELEPLERDEN) İSTENECEK BELGELER
- Dilekçe (İl Müdürlüğünden temin edilecektir),
- Kimlik fotokopisi,
- Çalışma izini alacak satıcı, bir şirket adına alım ve satım yapıyorsa şirketin kuruluşunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi,
İşletme kayıt belgesi nereden alınır?
Yetkili merciin uygun bulması halinde işletme kayıt belgesi yeniden düzenlenir. İlimizde kayda tabi olan işletmelerin başvurularını İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine yapmaları gerekmektedir.
İşletme kayıt belgesi için ne gerekli?
İşletme Kayıt Belgesi İçin Gerekli Belgeler

Geri