AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İşkur Mesleki Eğitim Kursları Hangi Meslekler Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

İşkur Mesleki Eğitim Kursları, birçok farklı meslek dalında eğitim imkanı sunmaktadır. Meslekler arasında bilgisayar programcılığı, grafik tasarımı, muhasebe, elektrik, mekanik bakım, aşçılık ve otelcilik yer almaktadır. Bu kurslar, iş hayatında başarılı olmak için gerekli olan becerileri kazandırmayı hedeflemektedir. Eğitim sürecinde teorik bilginin yanı sıra pratik uygulamalar da yapılmaktadır. Kurslar, uzman eğitmenler tarafından verilmekte ve katılımcılara sertifika imkanı sunmaktadır. İşkur Mesleki Eğitim Kursları, iş arayanlara yeni kariyer fırsatları sunarken, işverenler için de kalifiye eleman temin etme imkanı sağlamaktadır. Bu kurslara katılarak mesleki becerilerinizi geliştirebilir ve iş hayatında daha başarılı olabilirsiniz.
İçindekiler

İşkur mesleki eğitim kursları, farklı sektörlerdeki meslekler için eğitim imkanı sunmaktadır. Bu kurslara katılarak, mesleki becerilerinizi geliştirebilir ve iş bulma şansınızı artırabilirsiniz. İşkur’un düzenlediği mesleki eğitim kurslarında aşağıdaki mesleklerden bazıları yer almaktadır:
1. Muhasebe ve Finans: Muhasebe temel eğitimi, finansal raporlama, bütçeleme gibi konularda eğitim alabilirsiniz.
2. Bilgisayar Programcılığı: Temel programlama dilleri, web tasarımı, veritabanı yönetimi gibi konularda eğitim imkanı sunulmaktadır.
3. Elektrik ve Elektronik: Elektrik tesisatı, elektronik devreler, otomasyon sistemleri gibi konularda eğitim alabilirsiniz.
4. İnşaat ve Yapı: İnşaat teknolojisi, yapı malzemeleri, proje okuma gibi konularda eğitim imkanı sunulmaktadır.
5. Sağlık ve Bakım: Hemşirelik, hasta bakımı, yaşlı bakımı gibi sağlık ve bakım meslekleri için eğitimler düzenlenmektedir.
6. Turizm ve Otelcilik: Turizm sektöründe çalışmak isteyenler için resepsiyon hizmetleri, tur operatörlüğü gibi eğitimler verilmektedir.
7. Gıda ve İçecek Hizmetleri: Aşçılık, garsonluk gibi gıda ve içecek hizmetleri mesleklerinde eğitim alabilirsiniz.
8. İş Güvenliği: İş sağlığı ve güvenliği konularında eğitimler düzenlenmektedir.
9. Lojistik ve Depolama: Depo yönetimi, lojistik süreçleri gibi konularda eğitim imkanı sunulmaktadır.
10. Otomotiv: Otomotiv teknolojisi, araç bakımı, otomobil elektroniği gibi konularda eğitim alabilirsiniz.
11. Metal İşleri: Kaynakçılık, tornacılık, cnc operatörlüğü gibi metal işleri mesleklerinde eğitimler düzenlenmektedir.
12. Tekstil ve Moda: Terzilik, moda tasarımı, tekstil teknolojisi gibi konularda eğitim imkanı sunulmaktadır.
13. İletişim ve Medya: Gazetecilik, radyo programcılığı, kamera kullanımı gibi iletişim ve medya meslekleri için eğitimler verilmektedir.
14. İşletme ve Yönetim: İşletme prensipleri, pazarlama, insan kaynakları gibi konularda eğitim alabilirsiniz.
15. Eğitim ve Öğretim: Öğretmenlik, eğitim teknolojileri, rehberlik gibi eğitim ve öğretim mesleklerinde eğitimler düzenlenmektedir.
16. Tarım ve Hayvancılık: Tarım teknolojisi, hayvancılık yönetimi gibi konularda eğitim imkanı sunulmaktadır.
17. Sanat ve Tasarım: Resim, heykel, grafik tasarım gibi sanat ve tasarım meslekleri için eğitimler verilmektedir.
18. Yabancı Dil: İngilizce, Almanca, Fransızca gibi yabancı dillerde dil eğitimi alabilirsiniz.
19. Hizmet Sektörü: Temizlik, güvenlik, çağrı merkezi gibi hizmet sektörü mesleklerinde eğitimler düzenlenmektedir.

1. Bilgisayar Programcılığı
2. Elektrikçilik
3. Muhasebe
4. İngilizce Öğretmenliği
5. Mobilya Dekorasyonu

Bilgisayar Programcılığı
Elektrikçilik
Muhasebe
İngilizce Öğretmenliği
Mobilya Dekorasyonu

Geri