AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Iskur meslek edindirme kurslari hangi meslekler var?

Editör

Yeni Üye

Işkur meslek edindirme kursları hangi meslekler var?​

Ne çeşit kurslar var?​

İŞKUR meslek edindirme kursları 2021 nelerdir?​

Kurs tanımı nedir?​

Beden İşçisi. İşkur bünyesinde en çok katılan kurslar arasında beden işçiliği gelmektedir.Garson.Kuaförlük.Fotoğrafçılık.Grafik TasarımcılığıÖn Muhasebeci.Hasta DanışmanıNe çeşit kurslar var?Kurs çeşitleri olarak kültür sanat ve hobi, mesleki ve teknik eğitim, kişisel gelişim ve okuma-yazma kursları vardır. Kültür sanat kursları; dans, müzik, çalgı aleti, tiyatro gibi kursları kapsamaktadır. Mesleki ve teknik eğitim kursları ise kişiye meslek kazandırmak amaçlıdır.Halk eğitim Kursları Ne Zaman Açılacak 2020 2021?“Hayat boyu öğrenme kurumlarında verilen tüm kurslar, 18 Mayıs-1 Haziran 2021 arasında hafta içinde yüz yüze eğitim şeklinde devam edecek. Kurslar, 07.00 ile 21.00 saatleri arasında, günlük çalışma süresi aynı kurstan en fazla sekiz ders saati olacak şekilde uygulanacak.İŞKUR meslek edindirme kursları 2021 nelerdir?Mesleki Eğitim KurslarıGirişimcilik Eğitimi Programlarıİşbaşı Eğitim ProgramlarıToplum Yararına Programlar.İş Sağlığı Ve Güvenliği Mesleği.Mesleki Yeterlilik Belgesi’nde İşkur Desteği.Engellilere ve Eski Hükümlülere Kendi İşini Kurma Desteği.Sertifika ile hangi meslekler olunur?Meslek Edindirme Kursları ve İş Garantili Sertifika Programlarıİşaret Dili Eğitici Eğitimi.Fotoğrafçılık Eğitimi.Anaokulu ve Kreşlerde Psikolog Olmak Eğitimi.Saha Satış Eğitimi.Masal ve Hikaye Anlatıcılığı Eğitimi.Dijital İçerik YazarlığıBüro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Eğitimi.Kurs tanımı nedir?Sözlükte “kurs” ne demek? Resmî ve özel kuruluşlarca ilgililere belirli bir konuda bilgi, beceri ve davranış kazandırmak amacıyla düzenlenen derslere dayanan ve belli bir süresi olan eğitim etkinliği; dil kursu, hızlı okuma kursu, biçki dikiş kursu, sürücü kursu gibi.

Ne çeşit kurslar var?​

Ne çeşit kurslar var?
Kurs çeşitleri olarak kültür sanat ve hobi, mesleki ve teknik eğitim, kişisel gelişim ve okuma-yazma kursları vardır. Kültür sanat kursları; dans, müzik, çalgı aleti, tiyatro gibi kursları kapsamaktadır. Mesleki ve teknik eğitim kursları ise kişiye meslek kazandırmak amaçlıdır.

Halk eğitim Kursları Ne Zaman Açılacak 2020 2021?​

“Hayat boyu öğrenme kurumlarında verilen tüm kurslar, 18 Mayıs-1 Haziran 2021 arasında hafta içinde yüz yüze eğitim şeklinde devam edecek. Kurslar, 07.00 ile 21.00 saatleri arasında, günlük çalışma süresi aynı kurstan en fazla sekiz ders saati olacak şekilde uygulanacak.

İŞKUR meslek edindirme kursları 2021 nelerdir?​

İŞKUR meslek edindirme kursları 2021 nelerdir?

Kurs tanımı nedir?​

Mesleki Eğitim KurslarıGirişimcilik Eğitimi Programlarıİşbaşı Eğitim ProgramlarıToplum Yararına Programlar.İş Sağlığı Ve Güvenliği Mesleği.Mesleki Yeterlilik Belgesi’nde İşkur Desteği.Engellilere ve Eski Hükümlülere Kendi İşini Kurma Desteği.Sertifika ile hangi meslekler olunur?Meslek Edindirme Kursları ve İş Garantili Sertifika Programlarıİşaret Dili Eğitici Eğitimi.Fotoğrafçılık Eğitimi.Anaokulu ve Kreşlerde Psikolog Olmak Eğitimi.Saha Satış Eğitimi.Masal ve Hikaye Anlatıcılığı Eğitimi.Dijital İçerik YazarlığıBüro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Eğitimi.Kurs tanımı nedir?Sözlükte “kurs” ne demek? Resmî ve özel kuruluşlarca ilgililere belirli bir konuda bilgi, beceri ve davranış kazandırmak amacıyla düzenlenen derslere dayanan ve belli bir süresi olan eğitim etkinliği; dil kursu, hızlı okuma kursu, biçki dikiş kursu, sürücü kursu gibi.

Sertifika ile hangi meslekler olunur?​

Meslek Edindirme Kursları ve İş Garantili Sertifika Programları
- İşaret Dili Eğitici Eğitimi.
- Fotoğrafçılık Eğitimi.
- Anaokulu ve Kreşlerde Psikolog Olmak Eğitimi.
- Saha Satış Eğitimi.
- Masal ve Hikaye Anlatıcılığı Eğitimi.
- Dijital İçerik Yazarlığı
- Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Eğitimi.

Kurs tanımı nedir?​

Kurs tanımı nedir?
Sözlükte “kurs” ne demek? Resmî ve özel kuruluşlarca ilgililere belirli bir konuda bilgi, beceri ve davranış kazandırmak amacıyla düzenlenen derslere dayanan ve belli bir süresi olan eğitim etkinliği; dil kursu, hızlı okuma kursu, biçki dikiş kursu, sürücü kursu gibi.

Merhaba! Işkur meslek edindirme kursları geniş bir yelpazede meslekler sunmaktadır. Bazı popüler kurslar arasında Beden İşçisi, Garson, Kuaförlük, Fotoğrafçılık, Grafik Tasarımcılığı, Ön Muhasebeci ve Hasta Danışmanı gibi meslekler yer almaktadır.

Kurs çeşitleri olarak kültür sanat ve hobi, mesleki ve teknik eğitim, kişisel gelişim ve okuma-yazma kursları bulunmaktadır. Kültür sanat kursları; dans, müzik, çalgı aleti, tiyatro gibi kursları içermektedir. Mesleki ve teknik eğitim kursları ise kişilere belirli bir mesleği öğretmeyi amaçlamaktadır.

Halk eğitim kursları, genellikle yüz yüze eğitim şeklinde düzenlenmektedir. 2020 ve 2021 yıllarında da kurslar 18 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında hafta içi saat 07.00 ile 21.00 arasında gerçekleştirilmektedir.

2021 yılında Işkur tarafından sunulan meslek edindirme kursları arasında Mesleki Eğitim Kursları, Girişimcilik Eğitimi Programları, İşbaşı Eğitim Programları, Toplum Yararına Programlar, İş Sağlığı ve Güvenliği Mesleği, Mesleki Yeterlilik Belgesi desteği, Engellilere ve Eski Hükümlülere kendi işini kurma desteği gibi alanlar bulunmaktadır.

Sertifika programları aracılığıyla iş garantisi sunulan meslekler ise İşaret Dili Eğitici Eğitimi, Fotoğrafçılık Eğitimi, Anaokulu ve Kreşlerde Psikolog Olmak Eğitimi, Saha Satış Eğitimi, Masal ve Hikaye Anlatıcılığı Eğitimi, Dijital İçerik Yazarlığı ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı gibi meslekleri içermektedir.

Kurs tanımı genel olarak, belirli bir konuda bilgi, beceri ve davranış kazandırmayı amaçlayan ve belirli bir süresi olan eğitim etkinliği olarak tanımlanmaktadır. Dil kursları, hızlı okuma kursları, biçki dikiş kursları, sürücü kursları gibi farklı konularda kurslar düzenlenmektedir.

Geri