AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İşkur İşbaşı Eğitim Programında Hangi Meslekler Var?

SoruCevap

Yeni Üye
İşkur İşbaşı Eğitim Programında hangi meslekler yer almaktadır? İşkur İşbaşı Eğitim Programı, iş arayanlara meslek edinme fırsatı sunan bir programdır. Program kapsamında çocuk gelişimi, temizlik, güzellik bakım, muhabirlik, satış danışmanlığı gibi farklı meslekler bulunmaktadır. Bu program sayesinde iş arayanlar, seçtikleri meslek alanında eğitim alarak kendilerini geliştirebilir ve iş deneyimi kazanabilirler. İşkur İşbaşı Eğitim Programı, işsizlik sorununa çözüm sunarken aynı zamanda işverenlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışanları yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu sayede hem iş arayanlar hem de işverenler kazançlı çıkmaktadır.
İçindekiler

İşkur İşbaşı Eğitim Programında Hangi Meslekler Var?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programı, işsiz bireylere mesleki eğitim imkanı sunan bir programdır. Program kapsamında birçok farklı meslek dalında eğitimler verilmektedir. İşkur İşbaşı Eğitim Programında hangi mesleklerin yer aldığını merak ediyorsanız, aşağıda bazı örnekler verilmiştir.

1. Hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında inşaat, mutfak, otelcilik, sağlık, tekstil, metal işleri, elektrik, elektronik, bilgisayar, grafik tasarım gibi birçok farklı meslek dalında eğitimler verilmektedir. Programın amacı, işsiz bireylere meslek edindirerek iş gücüne katkıda bulunmaktır.

2. İnşaat sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında inşaat sektöründe çeşitli meslekler yer almaktadır. İnşaat ustası, yapı işçisi, demir ustası, fayans ustası gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, inşaat sektöründe kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.

3. Mutfak sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında mutfak sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Aşçı, garson, bulaşıkçı gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, mutfak sektöründe iş bulma şansını artırmaktadır.

4. Otelcilik sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında otelcilik sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Resepsiyonist, kat görevlisi, bellboy gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, otelcilik sektöründe iş bulma şansını artırmaktadır.

5. Sağlık sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında sağlık sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Hemşire, hasta bakıcı, laboratuvar teknisyeni gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, sağlık sektöründe kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.

6. Tekstil sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında tekstil sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Dikim ustası, terzi, modelist gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, tekstil sektöründe iş bulma şansını artırmaktadır.

7. Metal işleri sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında metal işleri sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Kaynakçı, tornacı, cnc operatörü gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, metal işleri sektöründe kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.

8. Elektrik sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında elektrik sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Elektrikçi, elektronikçi, aydınlatma teknisyeni gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, elektrik sektöründe iş bulma şansını artırmaktadır.

9. Elektronik sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında elektronik sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Elektronik teknisyeni, televizyon tamircisi, güvenlik sistemleri teknisyeni gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, elektronik sektöründe kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.

10. Bilgisayar sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında bilgisayar sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Bilgisayar teknikeri, web tasarımcısı, yazılım geliştirici gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, bilgisayar sektöründe iş bulma şansını artırmaktadır.

11. Grafik tasarım sektöründe hangi meslekler İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alıyor?​

İşkur İşbaşı Eğitim Programında grafik tasarım sektöründe de çeşitli meslekler yer almaktadır. Grafik tasarımcı, illüstratör, reklam tasarımcısı gibi mesleklerde eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler sayesinde işsiz bireyler, grafik tasarım sektöründe kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.
İşkur İşbaşı Eğitim Programında yer alan diğer meslekler hakkında daha fazla bilgi için İşkur resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Programa katılmak isteyen bireyler, İşkur’un belirlediği başvuru şartlarını sağlamalı ve başvurularını zamanında yapmalıdır. İşkur İşbaşı Eğitim Programı, işsizlikle mücadelede önemli bir rol oynamakta ve işsiz bireylere meslek edinme imkanı sunmaktadır.

İşkur İşbaşı Eğitim Programında Hangi Meslekler Var?​

İşbaşı Eğitim Programında iş fırsatları çeşitli mesleklerde sunulmaktadır.
Program kapsamında inşaat sektöründe çalışma imkanı bulunmaktadır.
Tekstil sektöründe işbaşı eğitimi programı ile meslek sahibi olabilirsiniz.
Turizm sektörü, İşkur İşbaşı Eğitim Programı ile iş fırsatları sunmaktadır.
Otomotiv sektöründe işbaşı eğitimi alarak kariyerinizi başlatabilirsiniz.

Elektronik sektöründe işbaşı eğitimi programı ile meslek sahibi olabilirsiniz.
Gıda sektöründe İşkur İşbaşı Eğitim Programı ile çalışma imkanı bulunmaktadır.
Bilgisayar sektöründe işbaşı eğitimi alarak kariyerinizi geliştirebilirsiniz.
Sağlık sektöründe işbaşı eğitimi programı ile meslek sahibi olabilirsiniz.
Lojistik sektöründe İşkur İşbaşı Eğitim Programı ile çalışma fırsatları sunulmaktadır.

Geri