Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İşkembe Pilavı Tarifi Resimli

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
işkembe pilavı nasıl yapılır
Resimli işkembe pilavı yapılışı


İşkembe Pilavı malzemeleri
500 gr dana yada kuzu işkenbesi
2 su bardağı pilavlık bulgur
3 adet domates
2 adet yeşil biber
limon
1 yemek kaşığı domates salcası yada yarım yemek kaşığı biber salcası

İşkembe Pilavı Yapılışı
Haşladığınız işkenbeyi kucuk kucuk kupler halinde doğra Başka bir tencerede soğan ve salcayı kavur İşkenbenin haşlama suyunu ilave et Eğer su az ise normal su ilave edebilirsin Kaynamaya başlayınca icine doğranmış işkenbeyi ve bulguru koy doğradığın domatesi ve biberide ekle Tencerenin ağzını kapat (Cok suyuu cekmeyecek, sulu kalacak) 1015 dakika sonra servis yapabilirsinİstersen uzerine limonda sıkabilirsin


imagesiskembepilavitarifiresimli5ad40859b6c32
 
Geri
Üst