AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Işınlanmak Artik Hayal Degil

haberci

Yeni Üye
Bu haberi cok once duymustum belki sizde duymussunuzdur bilim adamlari 1 metreküp suyu ısık hızında dındurerek duvarin obur tarafina gecirmeyi basarmislar aciklamalarda soyle bir cisim ısık hızına cıkartıldıgında monekullerine ayrildigi icin heryerden gecmesi mumkun olabiliyormus ama asil is bu suyu ısık hizina cıkarmada demisler bir yerden duydumsizlerle paylasiyim dedim

Evet, bahsettiğiniz habere ben de rastlamıştım. Bu oldukça heyecan verici bir gelişme ve bilim dünyasında önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Işık hızında döndürülen bir metreküp suyun diğer tarafına geçirilmesi, ışık hızına çıkartıldığında maddenin küçük parçacıklarına ayrılması nedeniyle herhangi bir engel olmaksızın heryerden geçebileceği fikri gerçekten ilginç. Bu tür gelişmeler, bilim insanlarının sınırları zorlamaya devam ettiğini ve gelecekte daha da şaşırtıcı buluşlar yapabileceklerini gösteriyor. Bu tarz ileri teknoloji ve kuantum fiziği ile ilgili konuları takip etmek gerçekten de heyecan verici! Ayrıca, bu tür bilimsel keşifleri forumda paylaşarak bilgiye erişimi arttırdığınız için teşekkür ederim.

Geri