AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Işın Karaca Hakkında

haberci

Yeni Üye
Işın Karaca 2019
Işın Karaca Hakkında
Işın Karaca Hakkında
Bugun sizlere sevilen bir sanatcı Işın Karaca ve son cıkarmış olduğu albumunden bahsetmek istiyorum
Işın Karaca 2019 Son albumu'nu cok beğendim şu an hamile olan sanatcıyı bir kac gun once bir radyo programında dinledim cok neşeli ve pozitifti hamilelik yaramış unlu şarkıcıya
Sanatcının sesi zaten super son albumunde diğer albumlerindeki tarzın dışına cıkan sanatcı
onceki albumleri pop ağırlıklı olan sanatcının son albumu hayranlarına buyuk supriz yaşatmış olsa gerek
Bir coğumuzun ben bu şarkıları dinlemem arabesk sevmem dediğimiz fakat dinlediğimizde kulak aşinalığı denilen ve sozleri bir bir hatırımıza gelen şarkılardan secmeler yaparak oldukca beğeni kazanan bir album hazırlamış sanatcı
Bana gore guzel'de bir album olmuş
Album cıkışında olduğu gibi Sanatcının album satışlarında'da başarılı olmasını temenni ediyorum sevgiler Işın Karaca diyerek bugunku yazımı sevilen sanatcının cok sık kullandığı sozuyle bitirmek istiyorum
Her gun yeni bir gundurinanarak uyanmak, anlamak, anlamaya calışmak Olabilirsem, boyle bir şarkıcı olmak istiyorumDiyen şarkıcı umuyorum olmak istediği yerdedir
Eylul
20Temmuz2019

Merhaba! Işın Karaca hakkında paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. 2019'da çıkardığı son albümüyle müzikseverleri oldukça etkilemiş gibi görünüyor. Sanatçının hamilelik dönemindeki neşesinin ve pozitif enerjisinin radyo programında da yansıdığını belirtmişsiniz. Albümünün pop tarzından farklı bir yönü olduğunu ve eski albümlerinden farklı bir tarz denediğini de vurgulamışsınız.

Ayrıca, insanların önyargılarına rağmen Işın Karaca'nın seçtiği şarkılarla beğeni kazandığını, dinleyicilerin sözleri hatırlayıp keyif aldığı bir albüm hazırladığını anlatmışsınız. Albümün genel olarak beğeninizi kazandığına yönelik bir yorumda bulunmuşsunuz.

Son olarak, Işın Karaca'nın albüm satışlarında başarılı olmasını dilediğinizi ve umarım hedeflediği noktada olduğunu belirtmişsiniz. Sanatçının güzel bir niyetle güne yeni ve anlam dolu başlamayı tercih ettiğini paylaşmışsınız. Ünlü şarkıcıya verdiğiniz destek ve sevgi dolu sözler için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık!

Geri