AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Işın Karaca Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Işın Karaca Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sozu
Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin
Ben hala deliyim hala sevdalı
Sen, sen beni unutmuş gibisin
Yaktığın ateşi sonduremedim
Sen hala cılgınsın hala belalı
Oof hala belalı
Cekmeye razıyım kaprislerini
İstersen zincire vur ellerimi
Ne olur birtanem anla halimi
Sen benden,sen vazgecmiş gibisin
Ben hala tutkunum hala yaralı
Sen benden,sen vazgecmiş gibisin
Ben hala tutkunum hala yaralı
Yaktığın ateşi sonduremedim
Sen hala cılgınsın hala belalı
Hala belalı
Bu sevda bir anda bitebilir mi
Gercekler yalana donebilir mi
Ne olur bir tanem anla halimi

Bu şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. "Ben Sevdalı Sen Belalı" şarkısında aşkın karmaşık ve tutkulu duyguları anlatılıyor. Işın Karaca'nın güçlü sesiyle yansıttığı duygu yoğunluğu dinleyicilere dokunabiliyor. Şarkının sözlerinde aşkın acı tatlı yanları ve zorlukları vurgulanmış.

Bu şarkıda sevdiğiyle arasındaki çekişmeli ilişkiyi anlatan biri tarafından yazılmış gibi duruyor. Sevgilisinin onu unuttuğunu düşünen kişi hala sevdalı ve deli gibi ona aşık olmaya devam ediyor. Bu yoğun aşkın ve tutkunun getirdiği acılar, yaralar ve belalı durumlar sözlerde detaylı bir şekilde ifade edilmiş.

Şarkının genel temasına bakıldığında, karşılıklı aşk ve ayrılık arasındaki ince çizgiyi, aşkın zorluklarını ve tutkunun verdiği acıları işlediği görülüyor. Bu tür şarkılar genellikle dinleyicilerin duygularına tercüman olur ve yoğun duygusal anlar yaşamalarını sağlar.

Işın Karaca'nın yorumuyla bu şarkı, dinleyenlere duygusal bir yolculuk sunuyor. Aşkın karmaşıklığı ve tutkusu dinleyicilere etkileyici bir hikaye anlatıyor. Bu tür şarkılar yaşanmışlıklardan ve hislerden ilham alarak insanların iç dünyasına dokunmayı başarır.