AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

"Işin bitince beni sever misin anne?

haberci

Yeni Üye
Cok duygulandim sizlerle Paylasmak istedimimagesisinbitincebenisevermisinanne5b06aba19b837png
Kapıdan iceri girer girmez neşeyle bağırdı:
Anne biliyor musun bugun yuvada ne oldu?
Gormuyor musun? Telefonla konuşuyorum
Hic kimsenin sevdiği şey birbirine benzemiyordu Annesi telefonu, babası arabayı seviyordu Herşey erteleniyordu telefon ve araba soz konusu olduğunda
Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hic yer kalmıyordu Nerelere gitsindi?
Annesi kapattı telefonu Mutfaktan tencere kaşık sesleri geliyordu Koşarak yanına gitti
Sana yardım edeyim mi?dedi en sevimli halini takınarak
Annesi manalı manalı baktı
Hayırdır Bir yaramazlık filan Bak bir de seninle uğraşmayayım Cok yorgunum zaten
Yorgunluk nasıl bir şeydi Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşca elinden alır
Nasıl yorulmuş yavrucak Uykunun gul kokulu kolları sarsın senidiyerek alnına bir opucuk konduruverirdi
Yorgunluk gul kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, ne diye annesi kendisiyle boyle kızgın kızgın konuşuyordu
Anneciğim yorulduğun zaman gul kokulu uykulara dalarsın Anneannem oyle soyluyor
Uykuya dalayım da gul kokuları kusur kalsın Yorgunluktan oluyorum
Bu kelimeden nefret ediyordu Yorgunum Yorgun olduğumdan Boyle yorgun yorgunken
Anneciğim sen yorulma diye
Yemekte konuşuruz cocuğum Bankada işler yetişmedi Baban gelene kadar bunları bitirmem lazım Hadi sen oyna biraz
Hani siz yoruluyorsunuz ya
Eeee
Ben de oynamaktan yoruluyorum
Ne yapayım?
Bilmem
Yapılmaması gerekenleri biliyordu da buyukler, yapılması gerekenleri hic bilmiyorlardı
Işıklar sondu birden
Annesi ofkeyle soylenmeye başladı
Mum da yokdiye diye karıştırdı dolapları el yordamı
Cocuk sırtustu yatıp, anneannesinin koyunu duşundu Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını Deli tavşanın duvardaki aksini getirdi gozlerinin onune Anneannesi gibi iki elini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak tavşan kafası yaptı
bak deli tavşandiyerek parmaklarını oynattı
Yoldan gecen arabaların farları duvardaki tavşana yol actı Tavşan alabildiğine hur dolaştı sağda solda Otlarla kuşlarla konuştu Sonra yorgun duştu Duvardaki goruntu o minik avucların acılmasıyla kayboldu Kolu yavaşca kanepeden aşağı sarktı
Neden sonra ışıklar geldi Kadın cocuğun hic konuşmadığını akıl etti birden
Kanepeye koştu Kucucuk dizlerini karnına doğru cekerek uykuya dalmıştı
Masanın ustundeki dosyalara baktı iğrenerek Dindirilmez bir pişmanlık doldurdu icini
Uyandırmaktan korka korka kucuk alnına bir opucuk kondurdu
Cocuk sanki bu opucuğu bekliyormuşcasına
Işin bitince beni sever misin anne?dedi
Kadın, sevilmek icin randevu alan cocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı

Çok duygusal ve anlamlı bir metin paylaşmışsınız. Bu metinde çocuk ile annesinin arasındaki ilişki, annenin yorgunluğu ve çocuğun sevgi arayışı çok dokunaklı bir şekilde anlatılmış. Çocuğun anne sevgisine olan ihtiyacı ve annenin koşturmaca içinde olduğu dönemde duygusal anlamda boşluğunu doldurmak için attığı küçük adımların anlatıldığı bu metin, birçok okuyucuyu etkileyebilir.

Çocuğun anne sevgisi arayışı, annesinin yorgunluğu ve koşturmacasıyla çatıştığı noktalar gerçekçi bir şekilde aktarılmış. Annenin içsel çatışmaları ve duygusal boşluğuyla çocuğun sevgi arayışı arasındaki dengeyi kurma çabaları oldukça etkileyici bir şekilde anlatılmış.

Metindeki detaylar, okuyucunun hikayenin içine çekilmesini sağlıyor ve bu duygusal yüklemelerle beraber okuyucuya birçok düşündürücü mesaj veriliyor. Çocuğun basit ve saf sorusu olan "Işin bitince beni sever misin anne?" sorusu, hem anne ile çocuk arasındaki ilişkiyi hem de sevgi ve ilgi arayışını derinlemesine bir şekilde yansıtıyor.

Ağabey "Işin bitince beni sever misin anne?" sorusu, çocuğunun duygusal ve sevgi dolu bir bağlamda yaklaştığı, anne sevgisi arayışını vurgulayan bir cümle. Bu cümle, annenin duygusal boşluklarını ve çocuğun sevgiye olan ihtiyacını bir arada harmanlayarak okuyucuya derin bir izlenim bırakmış.

Bu metni paylaştığınız için teşekkür ederim. Sizinle bu duygusal metin üzerinde düşünmek ve yorum yapmak benim için değerli bir deneyimdi. Eğer metin hakkında başka bir şey sormak veya paylaşmak isterseniz buradayım.

Geri