- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Işık Üniversitesi Tercih Bursu var mı?
Tercih İndirimi YKS sonucuna göre Üniversite’nin bir programına ücretli yerleşip kayıt yaptıran ve bu programı ilk 5 sırada tercih etmiş olan öğrencilere verilen indirimdir. Yerleştiği program ilk 5 tercihinde yer alan öğrenciden öğretim ücretinin %’i alınmaz.Isik Universitesi parali mi?
Işık Üniversitesi’nde eğitim-öğretim ücretlidir.Işık Üniversitesinde burs kesiliyor mu?
Işık Üniversitesi’nin sağladığı bütün burslar karşılıksızdır. Üniversite Sınavı ile yerleştirme sonucunda alınan burslar ; Yabancı Dil Hazırlık Programı için iki, hazırlık Programı’nda okumadan birinci sınıftan başlayan öğrenciler için beş yıl olmak üzere toplam 7 yıldır.
Işık Üniversitesi kime ait?
Eğitim – Öğretim hayatına 1996 yılında başlayan Işık Üniversitesi, 136 yıllık köklü bir eğitim geleneğinin, Feyziye Mektepleri Vakfı’nın eseridir.Işık Üni burs ne zaman kesilir?
Ön Lisans Programı’nı 2 (iki) yılda başarı ile bitiremeyenlerin bursları/indirimleri kesilir.Işık Üniversitesinde hangi bölümler var?
Bölümler
Işık Üniversitesi Devlet mi özel mi?
Işık Üniversitesi Vakıf Üniversiteleri Arasında Birinci Oldu.Işık Üniversitesi hangi cemaatin?
Işık Üniversitesi’nin 1885 yılında Selanik’te kurulmuş olan Feyziye Mektepleri Vakfı’na ait bir üniversite olduğunu kaydeden Prof. Dr. Esin İnan, şunları söyledi: “Bizi Fethullah Gülen cemaati ile karıştırıyorlar.Işık Üniversitesi Mimarlık kaç puan?
İstanbul Işık Üniversitesi (IŞIKÜN) 2020-2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
Işık Üniversitesi kaç kişi?
Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde 3967 öğrencimiz eğitim görmektedir. Eğitim ve öğretimde çağdaş uygulamaları benimseyen Işık Üniversitesi, öğrencilerine akademik anlamda çok sayıda seçenek sunmaktadır.Işık Üniversitesi içinde neler var?
Fakülteler. İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi. Enstitü Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Meslek Yüksekokulu. Meslek Yüksekokulu. Yabancı Diller Okulu. Yabancı Diller Okulu.2021-2022 Sabancı Bursu ne kadar?
Sabancı Vakfı, 2021-2022 yılı burs tutarlarını aylık 900 TL olarak açıkladı. Sabancı Vakfı her yıl 1.500’e yakın öğrenciye burs imkanı sağlıyor. Üniversiteye girişten mezuniyete kadar devam eden Sabancı Vakfı Bursları, her yıl Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süreli nakit ödemeyi kapsıyor.