SoruCevap
Yeni Üye
İşık Üniversitesi bünyesinde yer alan fakültelerin konumları İşık Üniversitesi Fakülteler Nerede? sorusuna cevap veriyor. İşık Üniversitesi’nin fakülteleri, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bulunmaktadır. Üniversite kampüsü, modern ve geniş bir alana yayılmış durumdadır. İşık Üniversitesi bünyesindeki fakülteler arasında Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ve Hukuk Fakültesi yer almaktadır. Bu fakülteler, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunmakta ve geleceğe yönelik donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. İşık Üniversitesi’nin fakülteleri, öğrencilere modern ve teknoloji odaklı bir eğitim ortamı sunmaktadır.
İçindekiler
İşık Üniversitesi İletişim Fakültesi, İstanbul’un Maslak semtinde yer almaktadır.
İşık Üniversitesi Hukuk Fakültesi, uluslararası alanda tanınan bir fakültedir.
İşık Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, sağlık alanında uzmanlaşma imkanı sunar.
İşık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, iş dünyasına yönelik eğitim verir.
İşık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, öğrencilere yaratıcı tasarım yetenekleri kazandırır.
İçindekiler
İşık Üniversitesi Fakülteler Nerede?
İşık Üniversitesi, İstanbul’un Şile ilçesinde bulunmaktadır. Üniversite, 1996 yılında kurulmuş olup, çeşitli fakülteleri bünyesinde barındırmaktadır. İşık Üniversitesi’nin fakülteleri ve yerleri aşağıda belirtilmiştir:
1. İşletme Fakültesi
İşletme Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde yer almaktadır. Bu fakülte, işletme alanında eğitim veren birimlerden biridir.
2. Mimarlık Fakültesi
Mimarlık Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde bulunmaktadır. Bu fakülte, mimarlık alanında eğitim veren birimlerden biridir.
3. Mühendislik Fakültesi
Mühendislik Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde yer almaktadır. Bu fakülte, çeşitli mühendislik alanlarında eğitim vermektedir.
4. Hukuk Fakültesi
Hukuk Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde bulunmaktadır. Bu fakülte, hukuk alanında eğitim veren birimlerden biridir.
5. İletişim Fakültesi
İletişim Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde yer almaktadır. Bu fakülte, iletişim alanında eğitim vermektedir.
6. Güzel Sanatlar Fakültesi
Güzel Sanatlar Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde bulunmaktadır. Bu fakülte, çeşitli sanat alanlarında eğitim veren birimlerden biridir.
7. Eğitim Fakültesi
Eğitim Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde yer almaktadır. Bu fakülte, öğretmenlik alanında eğitim vermektedir.
8. Fen-Edebiyat Fakültesi
Fen-Edebiyat Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde bulunmaktadır. Bu fakülte, çeşitli fen ve edebiyat alanlarında eğitim veren birimlerden biridir.
9. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde yer almaktadır. Bu fakülte, mimarlık ve tasarım alanında eğitim veren birimlerden biridir.
10. Sağlık Bilimleri Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde bulunmaktadır. Bu fakülte, sağlık alanında eğitim veren birimlerden biridir.
11. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde yer almaktadır. Bu fakülte, iktisat ve işletme alanında eğitim veren birimlerden biridir.
12. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Fakültesi
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde bulunmaktadır. Bu fakülte, halkla ilişkiler ve reklamcılık alanında eğitim vermektedir.
13. İş Sağlığı ve Güvenliği Fakültesi
İş Sağlığı ve Güvenliği Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde yer almaktadır. Bu fakülte, iş sağlığı ve güvenliği alanında eğitim veren birimlerden biridir.
14. Turizm ve Otel İşletmeciliği Fakültesi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde bulunmaktadır. Bu fakülte, turizm ve otel işletmeciliği alanında eğitim vermektedir.
15. İşletme Bilgi Yönetimi Fakültesi
İşletme Bilgi Yönetimi Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde yer almaktadır. Bu fakülte, işletme ve bilgi yönetimi alanında eğitim veren birimlerden biridir.
16. Spor Bilimleri Fakültesi
Spor Bilimleri Fakültesi, İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde bulunmaktadır. Bu fakülte, spor bilimleri alanında eğitim vermektedir.
17. İngilizce Hazırlık Okulu
İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde İngilizce Hazırlık Okulu bulunmaktadır. Bu okul, öğrencilere İngilizce eğitimi vermektedir.
18. Yabancı Diller Yüksekokulu
İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde Yabancı Diller Yüksekokulu yer almaktadır. Bu yüksekokul, öğrencilere farklı yabancı dillerde eğitim imkanı sunmaktadır.
19. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
İşık Üniversitesi’nin ana kampüsünde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bulunmaktadır. Bu yüksekokul, çeşitli uygulamalı bilimler alanlarında eğitim vermektedir.
İşık Üniversitesi Fakülteler Nerede?
İşık Üniversitesi Maslak, İstanbul’da yer almaktadır. |
İşık Üniversitesi 1996 yılında kurulmuştur. |
İşık Üniversitesi 6 fakülteye sahiptir. |
İşık Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi gibi farklı disiplinleri bünyesinde bulundurur. |
İşık Üniversitesi öğrencilere yurt imkanı sunmaktadır. |
İşık Üniversitesi İletişim Fakültesi, İstanbul’un Maslak semtinde yer almaktadır.
İşık Üniversitesi Hukuk Fakültesi, uluslararası alanda tanınan bir fakültedir.
İşık Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, sağlık alanında uzmanlaşma imkanı sunar.
İşık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, iş dünyasına yönelik eğitim verir.
İşık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, öğrencilere yaratıcı tasarım yetenekleri kazandırır.