AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İşgem Den Kimler Yararlanabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

İşgem den kimler yararlanabilir? İşgem, iş dünyasında faaliyet gösteren her türlü işletme için uygundur. Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler İşgem ile işlerini daha verimli bir şekilde yönetebilirler. Ayrıca, girişimciler, serbest meslek sahipleri ve yeni iş kurmak isteyenler de İşgem den faydalanabilirler. İşletme sahipleri, personel yönetimi, finansal işlemler, stok takibi gibi birçok işlemi İşgem ile kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Ayrıca, işletmeler, İşgem sayesinde müşteri ilişkilerini güçlendirebilir ve satışlarını artırabilirler. İşgem, işletmelerin rekabet avantajını artırmak ve daha başarılı olmak için ihtiyaç duydukları bir araçtır.
İçindekiler

İşgem, İş-Kur tarafından işsiz ve iş arayan kişilere sunulan bir hizmettir. İşgem’den yararlanmak için belirli kriterleri sağlamanız gerekmektedir.

İşgem’den Nasıl Yararlanabilirim?

İşgem’den yararlanmak için öncelikle işsiz ve iş arayan bir kişi olmanız gerekmektedir. İş-Kur’un belirlediği başvuru şartlarını sağladığınız takdirde, İş-Kur’un internet sitesi üzerinden online başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz değerlendirildikten sonra, uygun görülmeniz halinde İşgem hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

İşgem’den Yararlanmak İçin Hangi Kriterleri Sağlamam Gerekiyor?

İşgem’den yararlanmak için aşağıdaki kriterleri sağlamanız gerekmektedir:
18 yaşını doldurmuş olmak
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
İşsiz ve iş arayan durumda olmak
İş-Kur’un belirlediği başvuru şartlarını sağlamak

İşgem’den Yararlanmak İçin Hangi Belgeler Gerekiyor?

İşgem’den yararlanmak için aşağıdaki belgeleri hazırlamanız gerekmektedir:
Nüfus cüzdanı fotokopisi
İkametgah belgesi
Son mezun olunan okulun diploması veya diploma yerine geçen belge
İş arama sürecinde olduğunuza dair belgeler (iş başvuruları, iş görüşmeleri vb.)

İşgem’den Yararlanmak İçin Başvuru Nereye Yapılır?

İşgem başvurularınızı İş-Kur’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Başvurunuz değerlendirildikten sonra, İş-Kur size geri dönüş yapacaktır.

İşgem’den Yararlanmak İçin Ücret Ödemem Gerekiyor mu?

Hayır, İşgem hizmetlerinden yararlanmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. İşgem hizmetleri ücretsiz olarak sunulmaktadır.

İşgem’den Yararlanmak İçin Herhangi Bir Yaş Sınırı Var mı?

Evet, İşgem’den yararlanmak için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. 18 yaşından küçük kişiler İşgem’den yararlanamazlar.

İşgem’den Yararlanmak İçin İş Deneyimi Şartı Var mı?

Hayır, İşgem’den yararlanmak için herhangi bir iş deneyimi şartı bulunmamaktadır. İşgem, işsiz ve iş arayan herkesin faydalanabileceği bir hizmettir.

İşgem’den Yararlanmak İçin İş-Kur’a Kayıtlı Olmam Gerekiyor mu?

Evet, İşgem’den yararlanmak için İş-Kur’a kayıtlı olmanız gerekmektedir. İş-Kur’a kaydınızı yaptırmanız ve başvuru şartlarını sağlamanız halinde İşgem hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İşgem’den Yararlanmak İçin Ne Kadar Süreyle Yararlanabilirim?

İşgem’den yararlanma süresi kişiden kişiye değişebilmektedir. İş-Kur’un belirlediği süre boyunca İşgem hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. İş-Kur size başvuru sonrasında bu konuda bilgi verecektir.

İşgem’den Yararlanmak İçin İş-Kur’a Nasıl Başvurabilirim?

İşgem’den yararlanmak için İş-Kur’un resmi internet sitesine girerek online başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzun değerlendirilmesi için gerekli belgeleri eksiksiz olarak hazırlamanız ve başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

İşgem’den Yararlanmak İçin Hangi Hizmetlerden Yararlanabilirim?

İşgem’den yararlanarak aşağıdaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz:
İş arama ve iş başvurusu desteği
İşverenlerle tanışma ve iş görüşmesi imkanı
Meslek edindirme kurslarına katılma fırsatı
İş başında eğitim programlarına katılma
İşbaşı eğitim programlarına katılma

İşgem’den Yararlanmak İçin İş-Kur’a Nasıl Kayıt Olabilirim?

İşgem’den yararlanmak için İş-Kur’a kayıt olmanız gerekmektedir. İş-Kur’un resmi internet sitesine girerek online kayıt işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri için gerekli belgeleri eksiksiz olarak hazırlamanız gerekmektedir.

İşgem’den Yararlanmak İçin Herhangi Bir Eğitim Şartı Var mı?

Hayır, İşgem’den yararlanmak için herhangi bir eğitim şartı bulunmamaktadır. İşgem, işsiz ve iş arayan herkesin faydalanabileceği bir hizmettir.

İşgem’den Yararlanmak İçin İş-Kur İl Müdürlüğüne Gitmem Gerekiyor mu?

Hayır, İşgem başvurularınızı İş-Kur’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapabilirsiniz. İş-Kur size başvuru sonrasında geri dönüş yapacaktır.

İşgem’den Yararlanmak İçin Ne Kadar Süre İşsiz Olmam Gerekiyor?

İşgem’den yararlanmak için belirli bir süre işsiz olmanız gerekmemektedir. İşgem, işsiz ve iş arayan herkesin faydalanabileceği bir hizmettir.

İşgem’den Yararlanmak İçin Herhangi Bir Mülakata Girmem Gerekiyor mu?

İşgem’den yararlanmak için herhangi bir mülakata girmeniz gerekmemektedir. İş-Kur’un belirlediği başvuru şartlarını sağlamanız halinde İşgem hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

İşgem’den Yararlanmak İçin Ne Kadar Süre İş Aramam Gerekiyor?

İşgem’den yararlanmak için belirli bir süre iş aramanız gerekmemektedir. İşgem, işsiz ve iş arayan herkesin faydalanabileceği bir hizmettir.

İşgem’den Yararlanmak İçin Herhangi Bir Sınırlama Var mı?

İşgem’den yararlanmak için belirli kriterleri sağlamanız gerekmektedir. Bu kriterleri sağladığınız takdirde herhangi bir sınırlama olmaksızın İşgem hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İşgem’den Yararlanmak İçin Herhangi Bir Eğitim Kurumunda Okumam Gerekiyor mu?

Hayır, İşgem’den yararlanmak için herhangi bir eğitim kurumunda okumanız gerekmemektedir. İşgem, işsiz ve iş arayan herkesin faydalanabileceği bir hizmettir.

İşgem’den Yararlanmak İçin Herhangi Bir Yaş Sınırı Var mı?

Evet, İşgem’den yararlanmak için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. 18 yaşından küçük kişiler İşgem’den yararlanamazlar.

İşgem’den Yararlanmak İçin İş-Kur’a Nasıl Başvurabilirim?

İşgem’den yararlanmak için İş-Kur’un resmi internet sitesine girerek online başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzun değerlendirilmesi için gerekli belgeleri eksiksiz olarak hazırlamanız ve başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

İşgem’den Yararlanmak İçin Hangi Hizmetlerden Yararlanabilirim?

İşgem’den yararlanarak aşağıdaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz:
İş arama ve iş başvurusu desteği
İşverenlerle tanışma ve iş görüşmesi imkanı
Meslek edindirme kurslarına katılma fırsatı
İş başında eğitim programlarına katılma
İşbaşı eğitim programlarına katılma

İşgem den kimler yararlanabilir?
Genç girişimciler, kadın girişimciler, engelliler, işsizler ve KOBİ’ler.
İşgem’de iş planı hazırlama ve mentörlük desteği alabilirsiniz.
İşgem’de eğitim programlarına katılabilir ve oluşturabilirsiniz.
İşgem’de ofis ve toplantı alanlarından ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

İşgem girişimcilerine finansal destek sağlamaktadır.
İşgem ile iş fikrinizi gerçekleştirebilir ve işinizi büyütebilirsiniz.
İşgem bünyesindeki danışmanlar size rehberlik eder.
İşgem ile networking imkanlarından yararlanabilirsiniz.
İşgem size pazarlama ve tanıtım desteği sunar.

Geri